RAZLAGA HOROSKOPA II

Razlaga horoskopa II - umetnost v astrologiji

astrološki tečaj Horarna astrologija z astrologinjo Ireno Stopar

Razlaga horoskopa II (rojstne karte) je umetnost v astrologiji. 

Predstavlja eno najzahtevnejših astroloških znanje in veščin, ki so bodo v vaših rokah postale nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem odločanju. 

V rojstnem horoskopu namreč za vsako življenjsko področje (ljubezen, partnerstvo, denar, služba, družina, ...) piše, kaj vam je namenjeno in česa se raje izognite, če bi radi lepo živeli. Poleg njih, vsebuje tudi napotke, kako ravnati, ko se znajdete v stresnih okoliščinah. 

Česa se boste naučili?

Naučili se boste razložiti tista življenjska področja, s katerimi se astrologi najpogosteje srečujemo profesionalni astrologi v praksi. Ne glede na to, ali gre za proučevanje svojega horoskopa ali za razlago horoskopa drugim ljudem (strankam, prijateljem, znancem).

Vprašanja iz prakse

Najpogosteje ljudje sprašujejo o ljubezni, partnerstvu, denarju in finančni stabilnosti, kreditih, selitvi, nakupu nepremičnin, službi, družini, potovanjih in še mnogo drugega. Zato je tečaj sestavljen tako, da se boste naučili razložiti situacijo, po kateri se sprašujete vi ali kdo drug.

Vsebina tečaja Razlaga horoskopa II

S klikom na ime poglavja tečaja boste preusmerjeni na pod-stran, na kateri boste našli podrobne informacije o vsebini posameznega poglavja.

1. Uvod v razlago horoskopa
2. Miselnost, bistrost, način razmišljanja in odločanja
3. Izobraževanje
4. Delo in kariera
5. Denar in materialno stanje
6. Potovanja
7. Ljubezen in zakon
8. Seksualnost
9. Dom in družina z družinskimi odnosi
10. Talent za astrologijo

Na tečaju Razlaga horoskopa II boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja iz osnov astrologije. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite rojstni horoskop.

Predznanje

Tečaju boste najlažje sledili in izkoristili napotke v celoti, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I

V kolikor boste naknadno ugotovili, da nečesa še ne znate dovolj dobro, imate možnost tisto znanje pridobiti naknadno. V tečaj Razlaga horoskopa II pa se vrnete, ko manjkajočo snov razumete. 

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v spletni učilnici. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega razlago teoretičnih pojmov (gradivo z opornimi točkami) in praktične vaje (primeri horoskopov različnih odnosov).

Za osnovno znanje priporočam  Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno obsežno gradivo in vse materiale, ki jih potrebujete za vaje tečaja.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Šole astrologije Astro. 

Vse urnike po urejenem vpisu prilagajate sami in prejmete dostop 24/7/365 - vse dni v letu, razen nekaj dni, ko poteka nujno posodabljanje in vzdrževanje zaradi varnosti vaših podatkov.

Horoskop boste odslej znali sami prebrati in z napotki pomagati tudi drugim. Vse, kar morate storiti, je izpolniti prijavnico in ravnati v skladu z navodili, ki jih prejmete po uspešno oddani prijavi. 

Pridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

>