RAZLAGA HOROSKOPA I

horoskop

Razlaga horoskopa I (rojstne karte) predstavlja srednje zahteven tečaj šole, na katerem se boste s pomočjo teoretičnih znanj in praktičnih primerov naučili razložiti bistvo rojstnega horoskopa.

Znanje boste uporabili pri razlagi svojega kot katerega koli drugega rojstnega horoskopa, zato boste lahko že po tem tečaju marsikaj pojasnili sebi ali pomagali nekomu drugemu

Udeleženci tečaja pravijo, da v njem zelo uživajo, ker teorijo osnov astrologije praktično uporabijo, saj je v njem polno praktičnih primerov razlage horoskopa

Kaj boste pridobili?

Naučili se boste praktične uporabe osnovnih astroloških pojmov in začetne razlage rojstnega horoskopa. Pred vami bo “horoskop oživel” in dobil zanimivo vsebino.

Lahko boste ugotovili, ali je pred vami oseba, ki ima vrsto težav v življenju in kako se bo z njimi spopadala. Vedeli boste, kaj je za nekoga pomembno.

Kje ležijo njegove priložnosti in kje njegove slabosti? S proučevanjem horoskopa boste lahko razumeli, na katere “gumbe” pritisniti, da se bosta bolje razumela ali bolje sodelovala. Za vas (če razlagate horoskop sebi) ali za vašo stranko bo posvet veliko bolj koristen, kot v primeru, ko bi razlagali "hladno" in brez občutka za sočloveka. 

Ugotovili boste, ali je oseba pesimistična ali optimistična, kako zna izkoristiti priložnosti v življenju, katera življenjska področja so zanjo najpomembnejša in osnovno tudi, ali ima z njimi težave ali ne.

Dodatno boste spoznali pomen Kirona in Lilit v rojstnem horoskopu, ki ju pri osnovah astrologije še niste spoznali. Kiron nakazuje na mesto bolečine in vam pove, kako jo z modrostjo ozdraviti. Govori tudi o sposobnosti zdravljenja.

Lilit v vaše življenje prinaša željo po svobodi za vsako ceno, osvajanju in zavajanju ter seksualno privlačnost. Govori pa tudi o talentih, ki bi jih bilo vredno razvijati, pa še o čem zanimivem. 

Vsebina tečaja Razlaga horoskopa

  • Modul 1: Vaje združevanja opisov planetov v astroloških znamenjih, hišah in aspektih - BONUS MODUL PRED ZAČETKOM
  • Modul 2: Ključ horoskopa
  • Modul 3: Sonce, Luna, Odnos Sonca in Lune, Lunine mene in Lunina vozla
  • Modul 4: Ascendent in vladar Ascendenta
  • Modul 5: Retrogradni in stacionarni planeti v rojstnem horoskopu, končni dispozitor, pomembne stopinje, poudarjen planet, minorni aspekti in odsotnost aspektov
  • Modul 6: Osebno število
  • Modul 7: Kiron
  • Modul 8: Lilit
  • Modul 9: Konfiguracije planetov
  • Modul 10: Povzetek tečaja z razlago karakterja in napotki za nadaljnje delo

Na tečaju Razlaga horoskopa I boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop.

Celoten tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo njegovih podatkov.  

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije.

Če niste prepričani, ali imate dovolj predznanja, se v tečaj lahko vpišete. V primeru, da se boste morali vrniti k osnovam, vas bo tečaj pričakal kot je dogovorjeno ob vpisu. 

Način pridobivanja znanja

Znanje pridobite v sodobni spletni učilnici. Obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov, preverjanje znanja v obliki kviza in praktične vaje. 

Za uspešno znanje vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dostop do tečaja prejmete doživljenjski neomejen in lahko tečaj preštudirate tudi večkrat brez doplačila. Študirate pa kadarkoli (dopoldan, popoldan, ponoči, ob koncu tedna, v času praznikov oz. kadar koli želite). 

Niste prepričani, ali boste v tečaju pridobili znanje, ki ga potrebujete oz. želite? Pokličite me na tel. št. 051 414 863, pa se pogovoriva in preveriva, kaj je najbolje za vas. 

>