PRIMER ROJSTNEGA HOROSKOPA

Na voljo vam je vzorčni primer, kako zgleda pisni rojstni horoskop, ki ga izdelam za vas. Vaš izvod bo drugačen. Kakšen, je odvisno od trenutka in kraja vašega rojstva.

Bistvene razlike

1. Vaš izvod bo vseboval še naslovnico. Sliko naslovnice lahko izberete sami tukaj ali prepustite
izbiro meni.
2. Izdelan bo na osnovi vaših točnih rojstnih podatkov (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva).
3. Zato je uporaben le za vas in nikogar drugega.

PRIMER ROJSTNEGA HOROSKOPA

OSEBNI ROJSTNI HOROSKOP

izdelan za

Albert Einstein14. marec 187911:30Ulm, Nemčija

Poglavje 1: Kako pristopate k življenju in kako se predstavite drugim ljudem

Ascendent Rak:

Dajete vtis, da ste nežni in mehki. Do drugih ste zadržani, dokler jih dobro ne spoznate in dokler ne začutite, da se jim je varno odpreti. Spremlja vas močna potreba po čustveni varnosti in občutku pripadnosti.Močno ste navezani na preteklost; na svoje korenine, izvor, družino, prijatelje, dediščino in priljubljene kraje. Zelo težko naredite bistvene spremembe v življenju ali se preselite. Ste zvesti. Oprimete se ljudi, spominov in nepremičnin, ki imajo oseben ali čustven pomen za vas. Izjemnega pomena je dom, ki ga čutite kot “varni pristan”.

Življenju pristopite čustveno in zelo osebno. Zelo občutljivi ste na čustveno ozračje, na nevidno gibanje občutkov v sebi in okoli vas. Nagonski in neracionalni, zelo pogosto ne morete jasno in enostavno pojasniti svojih dejanj. Enostavno čutite, da je nekaj prav ali narobe.

Vaša mnenja in misli so obarvana z vašimi čustvi in osebno vdanostjo. Na življenje gledate zelo osebno. Zelo pogosto se ne morete miselno ločiti od svojih osebnih predsodkov in preuranjenih razsodb. Večina vas skrbi le za to, kako nekaj vpliva na vas in na tiste, ki so vam dragi ali blizu. Veliko manj vas skrbi za načela, temelje ali širše družbene posledice. Morda ste velik domoljub in čutite; “Karkoli “moja dežela” naredi, je pravično, ne glede na to, kako na to gledajo ali se počutijo drugi narodi.” Radi poenostavite: “Če je dobro zame in za moje bližnje, potem je dobro. Če ni dobro zame in za moje bližnje, potem je slabo.”

Ste zvesti, zaščitniški in v oporo tistim, za katere skrbite. Ne glede na spol, lepo skrbite, vzgajate in ste nasploh “materinske narave”. Sposobni ste se vživeti v občutke drugih ljudi. Nagonsko začutite njihove občutke in potrebe. Usmiljene, sočutne in dobrohotne vas zlahka gane bolečina drugih ljudi. Pogosto ste tista oseba, ki jo drugi poiščejo, ko potrebujejo tolažbo, pomiritev ali pomoč.

Vaše razpoloženje je spremenljivo in se pogosto spreminja. Včasih ste odprti, drugič se umaknete. Sporazumevate se na nebesedni ravni. Veliko bolj cenite osebo, ki zna prepoznati komaj opazne namige, kot tisto, ki ji morate vse jasno, nedvoumno in določeno pojasniti. Nikoli ne pozabite dobrote, ljubeznivosti, prijaznosti ali brezsrčnosti, brezčutnosti ter zlobe, ki ste jo doživeli.

Poglavje 2: Vaša notranjost – vaše resnične vzpodbude in razlogi

Sonce v Ribah:

Ste zelo nežni, ljubeznivi, plemeniti, občutljivi, dovzetni za vplive iz okolice – skratka sanjač. Vaš svet domišljije, ustvarjalnosti, občutkov, čustev in intuicije je za vas tako resničen, kot vse drugo v svetu okoli vas. Kljub temu imate težave, da bi ga opisali z besedami in predstavili svoje notranje izkušnje na način, na katerega bi ga drugi lahko razumeli. V sebi ste čustveni, mistični, nagnjeni k umetnosti, glasbi in bogati domišljiji. Vse te lastnosti bogatijo vaše notranje življenje. Hkrati vas navzven naredijo precej zadržane, nevsiljive, tihe in diskretne.

Imate izjemno sposobnost zaznavanja in vživljanja v čustva drugih ljudi. Zelo pogosto začutite stvari intuitivno, a se kasneje izkažejo kot pravilne. Ste strpni, obzirni, popustljivi, hitro odpuščate, ne obsojate, sprejemate ljudi, ne glede na njihove napake, pomanjkljivosti in zunanji videz. Sočustvujete s trpečimi in pogosto čutite bolečino drugih ljudi, kot bi bila vaša. Sočustvujete z ljudmi v stiski, šibkimi, slabotnimi in neprimernimi v družbenem merilu. Sposobni ste nesebičnega dajanja in živeti življenje predano in usmiljeno za druge. Po duši ste zdravnik, zdravilec, socialni delavec ali duhovnik. Nagibate se k dajanju na slepo srečo, pri čemer prepustite drugim, da izkoriščajo vašo dobroto. S tem morda vzpodbudite šibke, da ostanejo odvisni od vas. Nimate občutka za mejo, za omejitve in ne znate reči “NE”. Hladnokrvnost, zmernost in samodisciplina ne spadajo med vaše močne točke.

Ste ljubimec in miroljubna oseba, redko bojevnik. Poskušate se izogniti odprtega nasprotovanja ter prepirov. Potrpežljivo prezrete probleme in upate, da bodo izginili sami od sebe. Nikakor se ne želite naravnost spopasti z njimi. Manjka vam pozitivne borbenosti, ki je včasih potrebna, da premagate izzive, ki se pojavijo v življenju. Ste spremenljivi, odprti, neodporni, ubogljivi in nekoliko nepodjetni, pasivni. Stvari delate komaj opazno, domiselno, skrivnostno, pogosto nekaj preoblikujete in spreminjate.

Vaši darovi lahko ležijo na področju ustvarjalnosti, umetnosti ali glasbe, za katere ste dovolj občutljivi. Ne manjka vam navdiha in neomejene domišljije. Zelo močno se odzovete na lepoto in ljubezen.

Vaše napake vključujejo težnjo, biti leni, počasni, nepazljivi, celo nemarni. Včasih se utapljate v samopomilovanju, namesto, da bi izbrali odločno akcijo in spremenili svoje življenje na bolje. Včasih postanete tako ločeni od drugih v bližnji okolici, da živite neurejeno, neredno, zmedeno življenje, kar verjetno moti tiste, ki so v vaši bližini precej bolj kot vas same.

Sonce v 10. hiši:

Vaša kariera, ugled in javna podoba so zelo pomembni za vas. Imate zelo veliko željo, da bi bili vplivni ali da bi zgradili svojo znamko v svetu. Le osebno okolje vas ne zadovolji. Vaše strmenje vključuje glavne prispevke in prejem glavnega priznanja za vaš izviren trud in darove. Lahko se zgodi, da podcenjujete osebno ali notranjo stran življenja.

Sonce sekstil Mars:

Ste pozitivni, vitalni, samozavestni, odločni, energični, podjetni, aktivni, učinkoviti, pogumni in vitalni. Uživate v tekmovanju in lastni iniciativi. Ste rojeni zmagovalec.

Sonce sekstil Pluton:

Globoko verjamete v lastne moči in sposobnost preživetja v času kakršnih koli sprememb. Verjamete, da bi se pojavili zmagoslavno iz katerekoli težave. Imate ogromne notranje energije in moči. Intenzivno, z močno voljo in goreče fanatično si prizadevate za vaše želje in cilje. Popolnoma ste predani enemu samemu namenu, pri čemer lahko čutite neko vrsto prisile, tudi fanatizma. Radi živite intenzivno in ne čutite nikakršnega spoštovanja do ljudi, ki so šibki ali do tistih, ki se izogibajo, da bi se soočili z življenjem ali z lastno usodo.

Poglavje 3: Miselno zanimanje in sposobnosti

Merkur v Ovnu:

Odkriti, pošteni, neposredni in jasni ste vedno željni izraziti svoje ideje ter mnenja. Ne menite se za soglasnost ter splošno mnenje, s čimer podpihujete diskusije, polemike, razdore in oporekanje. Imate sveže, izvirne in ustvarjalne ideje, ki jih spremlja veliko navdušenje za karkoli novega in nepreizkušenega. Ko je novost že obrabljena, se ogrejete za novo idejo ali projekt. Izgleda, da nikoli nimate dovolj časa, da bi naredili vse, kar želite narediti. Ste pošteni, govorite prepričljivo ter odločno in s talentom, da pregovorite ljudi za tisto, v kar verjamete. Niste se sposobni pretvarjati, da se strinjate z nekom, če v resnici ni tako. Manjka vam obzirnosti, tenkočutnosti in prave mere.

Merkur v 10. hiši:

Veliko razmišljate o karieri, o svojem slovesu, o svojem “imidžu” v javnosti ter o načinih, na katere prispevate oz. pustite svoj odtis v svetu. Javni govori ali sporazumevanje z drugimi ljudmi so zelo pomembni pri vašem delu.

Merkur konjunkcija Saturn:

Razmišljate zelo resno in globoko. Le redko ponudite svoje mnenje o čemerkoli, preden zadeve povsem ne preučite, pretehtate in raziščete. Odlično se znate osredotočiti, zbrati in uživate v proučevanju ali razmišljanju v samoti oziroma na odmaknjenem kraju. Imate sposobnost za raziskovanje ali za miselno delo, ki zahteva natančnost, točnost, pedantnost, urejeno razmišljanje, pozornost na podrobnosti in premišljen pristop. Ste previdni, starokopitni in precejšen skeptik. Lahko ste zelo ozko omejeni v svojih mislih in zaprti za nove ideje, sploh za tiste, za katere ni nobenega stvarnega dokaza ali znanstvene potrditve. V družbenem smislu ste precej zadržani, molčeči, hladni, nedostopni, vase zaprti, diskretni. Lahkotni, lahkomiselni, površni in neresni pogovori se vam zdijo mučni.

Poglavje 4: Čustva, razpoloženje in romantika

Luna v Strelcu:

Odprti in velikodušni, uživate v širokem krogu prijateljev in znancev ter cvetite v druženju in sodelovanju z drugimi. Ste pustolovskega duha, igrivi, svobodoljubni in vedno pripravljeni na dobro zabavo. Le redko dovolite preprekam in težavam, da bi vas potrle. Ne glede na to, kako pusta je preteklost ali sedanjost, vedno pričakujete boljšo, svetlejšo prihodnost. Pravzaprav se ne počutite dobro ob problemih in čustvenih bolečinah, pa naj bodo vaše ali drugih ljudi. Pogosto poskušate razveseliti ali dati filozofski nasvet tistim, ki so prizadeti. Nenamerno poskušate spregledati ali se izogniti čustveni vpletenosti.

Prijateljstvo je izjemno pomembno za vas, verjetno celo bolj kot ljubezen in romantika. Da bi bili srečni, mora biti vaša izbrana oseba vaš najboljši prijatelj, ki vas opogumlja pri vaših navdihih in idejah. Potrebujete tudi veliko čustvene svobode in mobilnosti.

Luna v 6. hiši:

Po naravi ste simpatični, sočutni, usmiljeni, dobrohotni in nagonsko sežete proti ljudem, ki potrebujejo pomoč. V sebi nosite globoko ukoreninjeno težnjo, s katero želite “popraviti” življenja drugih ljudi. Morda se ne zavedate, da je lahko zelo neprijetno za osebo, ki nima nobene želje, da bi se spremenila ali sprejela pomoč na tak način. Po vašem mnenju mora biti naklonjenost in skrb izražena na otipljiv način ali v neki obliki pomoči.

Luna trigon Venera:

Čutite, kako so majhne, vsakdanje priložnosti, ko izkažete skrb in pozornost, bistvene za srečo in uspeh v odnosih. Drugim znate dati občutek, da so sprejeti, ljubljeni in cenjeni. Uživate v prijetnih odnosih z ženskami.

Venera v Ovnu:

Vaša ljubezenska čustva in želje se zlahka prebudijo. Veliko težje vzdržujete svoja romantična zanimanja in odnose kasneje, ko se začetna, vznemirljiva faza “lova in osvojitve” konča. Uživate ob partnerju, ki je dinamičen in živahen ter ob nekom z močno neodvisno črto. Ne prenesete pretirano mirnih ali predvidljivih ljubezenskih situacij. Včasih želite videti, da začetne iskre letijo na vse strani, pa čeprav to pomeni, spodbudo k spopadu.

Venera v 11. hiši:

Zelo ste družabni in simpatični. Hitro ste potrti brez družbe dobrih prijateljev in ljudi, s katerimi se lahko dobro zabavate. Zelo uživate pri skupinskih projektih, pri delu z drugimi ljudmi ali v dejavnostih, ki zahtevajo sporazumevanje. Srečni ste kot del kluba ali podporne skupine. Še bolj pa vas osrečuje, ko lahko ustvarjate in izumljate nove, še nepoznane stvari.

Mars v Kozorogu:

Vaše srčne želje so zelo resne. Pri prizadevanjih za doseganje vaši ciljev ste disciplinirani, predani, vztrajni in nepopustljivi. Vaša energija je usmerjena k praktičnim stvarnim spretnostim in doseganju trdnih rezultatov. Trudite se za ugledno pozicijo in družbeni vpliv. Uživate kot oseba, ki ukazuje drugim. Zelo ste delavni in zlahka postanete deloholik. Da bi dosegli svoje dolgoročne cilje, ste se sposobni odreči udobju. Ste zelo odgovorni, natančni, vestni in temeljito opravite svoje delo.

Ste odličen strateg, saj vedno ostajate stvarni in strokovni. Uspeh dosežete z previdnim načrtovanjem, ki mu pri izvedbi popolnoma sledite. Ko gre za doseganje ciljev, se zanašate nase, na svoje napore, stanovitnost in vztrajnost, nikakor na “dobro srečo”. Obdarjeni ste z naravno ostroumnostjo in instinktom za posle ali organizacijski management.

Mars v 8. hiši:

Srečate se z mnogimi izzivi. V vaših prizadevanjih, da bi dosegli svoje cilje in želje, so možni porazi. Zaradi vaše prenagljenosti ali namena, da delujete “po svoje”, ne glede na prispevek drugih ljudi, se pogosto pojavi poslabšanje situacije, zastoj ali zakasnitev. Ste siloviti in strastni ter se včasih preprosto ne zmorete ustaviti. Vaš velik problem je nepremišljenost ter brezobzirnost do drugih ljudi.

Mars trigon Pluton:

Spremlja vas močan občutek za poslanstvo. Nagonsko veste, da morate uničiti odvečne dejavnosti in se popolnoma predati cilju, ki ga želite doseči, če želite doseči karkoli velikega. Vaša vnema, navdušenje, gorečnost in jasnost namena vam omogočajo, da uspete in dosežete, karkoli ste se namenili. Opremljeni ste z močno voljo, čeprav ste običajno tihi in zadržani.

Poglavje 6: Drugi vplivi

Jupiter v Vodnarju:

Vaša moč leži v sposobnosti biti inovativni, odprti za nove napredne zamisli, pripravljeni preizkušati ter zavreči običaje in izročila, ko prenehajo koristiti kakršni koli pozitivni funkciji v sedanjosti. Spremlja vas širok svetovni nazor; tisti, ki vključuje človečnost, in ne poveličuje lastnega majhnega kroga.

Jupiter v 9. hiši:

Ste odkriti in brez predsodkov. Zelo vas zanimajo oddaljeni kraji, drugačni načini razmišljanja in življenje, ki je drugačno od vašega. Želite veliko potovati in izkusiti čim več različnih izkušenj z vsega sveta. Zelo vas zanima proučevanje filozofije ali religije. Od stikov z drugimi kulturami imate lahko korist. Lahko se vključite v povezovanje s tistimi, ki so daleč v geografskem ali filozofskem smislu.

Jupiter opozicija Uran:

Vaša veselost, zabavnost, dobra volja, navdušenje, optimizem in energičnost ustvarjajo veliko priložnosti. Uživate v spontanosti in prevzemanju tveganja. Želite veliko mero osebne svobode in neodvisnosti. Prednost dajete “široko odprtim obzorjem” in ne marate strogega, ozkega ali nepopustljivega življenjskega sloga. Vaš smisel za humor in igrivost vam omogoča preboj skozi neprijetne stvari v življenju. Radi imate igre na srečo, čeprav vam ne prinašajo vedno dobitka. Uživate v presenečenjih in odkrivanju novih miselnih ali fizičnih področij.

Jupiter kvadrat Pluton:

Vaši cilji so visoki, imate veliko vizijo in niste nikoli zadovoljni s sabo, razen, če lahko “na veliko” dosežete svoje cilje. Ste zelo preračunljivi in vedno pripravljeni, da dobro idejo spremenite v kapital. Koristno uporabite svoje stike s pomembnimi ali uspešnimi ljudmi in zelo verjetno dosežete pomemben položaj.

Saturn v Ovnu:

Le s težavo neposredno in odprto zahtevate svojo pravico ali zagovarjate svojo voljo in želje. Zlahka potlačite svojo jezo in napadalnost. Vaša zelo pomembna naloga je razvoj samozavesti, poguma in vere vase.

Saturn v 10. hiši:

Ste zelo natančni, skrbni, vestni in odgovorni. Skrbite za svoje obveznosti, javno podobo in ugled, zaradi česar lahko postanete veličastna oseba v svetu. Razumete potrebo po trdem delu in previdnem načrtovanju, s čimer lahko dokončate karkoli stvarnega. Ko določite svoje cilje, ste sposobni velike samodiscipline in potrpljenja. Ste polni predsodkov in zelo trdi s sabo, če ne dosežete uspeha. Ne dovolite, da postanete trpki, zagrenjeni, ogorčeni ali cinični, če svet ne prizna vaših prizadevanj.

Uran v Devici:

Ste del 7-letne skupine ljudi, ki uporabljajo svoje spretnosti in ustvarjalnost za praktično uporabo, izobrazbo, medicinsko oskrbo in druge družbene dejavnosti. Vaše inovacije niso bistvene, vendar so običajno zelo učinkovite.

Vaša generacija je sestavljena iz zanimive mešanice previdnih, starokopitnih in moralnih ter po drugi strani upornih in razdiralnih ljudi. Zdi se, da ubirate le malo srednje poti, pač pa vas zanaša od ene skrajnosti k drugi. Starokopitni ljudje si prizadevajo za ponovno vzpostavitev strogo določenih moralnih meril, želijo hitro kaznovati kriminalna dejanja in si prizadevajo osvetliti pomembnost staromodnih vrednot v našem življenju. Prizadevajo si za zakonitost in splošen življenjski slog. Po drugi strani so uporniški ljudje vaše generacije jezni nad vzpostavljenimi načini delovanja, zato se vedejo kljubovalno, izzivalno in predrzno.

Uran v 3. hiši:

Zelo hitro razumete nove pojme, zamisli, tehnologije, odkritja in inovacije. Privlačijo vas neobičajne ideje ter ustvarjalni in izvirni pristopi k reševanju problemov. Hitro se dolgočasite in imate probleme z osredotočenostjo na idejo ali nalogo. Ste zelo iznajdljivi in domiselni.

Uran kvadrat Pluton:

Rojeni ste bili v obdobju, ki je trajalo približno 5 let in ga označuje izjemen nemir in nepotrpežljivost ter dinamično vedenje. Ste del skupine ljudi, ki znajo biti zelo eksplozivni in celo nasilni v svojih odzivih na situacije. Le s težavo prenašate omejitve. Zatiralnim razmeram se upirate s silo in jezo.

Neptun v Biku:

Ste del 14-letne skupine ljudi, ki so zelo praktični in prizemljeni v svoji verski filozofiji in pogledih na duhovnost. Svoje ideale in vizije vključujete v vsakodnevno življenje in vlagate več časa in energije kot druge generacije v projekte, ki polepšajo življenje (v razvoj parkov in rekreacijskih območij, v ohranjanje prelepih ter enkratnih naravnih divjih področij ipd.). Zelo ste pozorni na gradnjo objektov, v katero vključujete estetske vidike. Ljudje vaše generacije težko razumejo druge generacije, ki gradijo pokončne zgradbe z malo estetske privlačnosti.

O duhovnih in metafizičnih zadevah ne razmišljate veliko. Bolj ste naklonjeni razmišljanju, kako koristno uporabiti svojo domišljijo in intuicijo v praktičnih zadevah in v umetnosti. Nekatera umetniška in glasbena dela vaše generacije so ena od najlepših na svetu.

Neptun v 11. hiši:

V svojem pogledu na družbo in politiko ste precej idealistični. Vaše ideje vas lahko vzpodbudijo, da se priključite klubom, organizacijam, skupnostim podobno mislečih ljudi ali skupinam, ki delijo vašo vizijo ali vaše skrbi.

Pluton v Biku:

Ste del 30-letne skupine ljudi, ki jih zanimajo praktične stvari. Spremlja vas zelo močna potreba po čvrstih in zanesljivih temeljih. Obstaja nepremagljiv pritisk, da se prepričate, ali je poskrbljeno za osnove in je vse zgrajeno na trdnih temeljih. Posledično trdo delate, da izboljšate gospodarstvo in poskrbite za primerne zaloge hrane, vzdržujete in gradite ceste ter zgradbe, povečate produktivnost in razvijate drugo, kar je bistvena osnova za zdravje in uspešno gospodarstvo.

Pojavlja se močna težnja, da merite vrednosti s koristnimi vrednostmi. Na primer, v izobraževanju in raziskovanju poudarjate ideje praktične vrednosti in zato samo teoretičnih raziskav ne podpirate.

Ste stvarni, strokovni in produktivni. Vodi vas potreba, da zgradite in naredite, kar si zastavite. Razbohoti se lahko materializem z le malo odnosa do človekoljubja, etike in duhovnih vrednot.

Močno hrepenite po čutnosti. Velik poudarek dajete dobri hrani in udobnemu okolju, ki vas obkroža. Posebno pomembna je za vas romantika, pri čemer je za vas zelo pomembna fizična privlačnost nasprotnega spola. Večina pripadnikov vaše generacije se bo dobro počutila v praktičnem in materialističnem okolju.

Pluton v 11. hiši:

Niste naklonjeni skupinam, združenjem, klubom ali raznovrstnim organizacijam. Kakršna koli skupina, ki bi se ji pridružili, je zelo verjetno povezana s silno osebno rastjo, spremembami in zdravljenjem ali se osredotoči na družbene spremembe ali ponovno obnovitev družbe.

NAVODILA ZA UPORABO OSEBNEGA ROJSTNEGA HOROSKOPA

Prejeli boste tudi navodila za uporabo vašega osebnega rojstnega horoskopa. Z njihovo pomočjo boste lahko bolje izkoristili svoj horoskop za lepše življenje.

VAŠ IZVOD ROJSTNEGA HOROSKOPA

Vaš izvod boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni.

[Form id="12"]

>