OSEBNI DNEVNI HOROSKOP


OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop vam dnevno ali za dlje časa vnaprej pomaga razumeti, kaj se vam obeta in kako bo to vplivalo na vas. 

Primeren je predvsem za načrtovanje vaših dni in pripravo na posamezen dan. Moje osnovno priporočilo za vas je, da si za zahtevnejše obveznosti rezervirate dneve, ko vas zvezde in planeti podpirajo.

Ker boste hitreje in z manj truda dosegli tisto, kar želite. V stresnih dneh urejajte utečene zadeve in več počivajte ali se rekreirajte, če vas to sprošča.


Bi radi pogledali vzorec, kako zgleda Osebni dnevni horoskop? 

Kot primer horoskopa sem izdelala vzorec za Alberta Einsteina za leto 2020. Vzorca ne uporabljajte, ker moram za vas sestaviti vaš unikatni horoskop, ki bo sestavljen na osnovi vaših rojstnih podatkov.

Kliknite tukaj in datoteka z vzorcem horoskopa se bo odprla v posebnem oknu.

profile-pic
K.
profile-pic
Marija
profile-pic
Bernarda L.
profile-pic
Nada
profile-pic
Adriana
profile-pic
anonimna
profile-pic
Jan
profile-pic
Jan Pervanje
profile-pic
Mojca

Močnejša in drugačna

Srčna hvala za včerajšnji pogovor. V veliko veselje mi je bilo spoznati vas. Še z večjim veseljem bom brala vaše članke, zdaj ko vas »poznam«. Sicer pa se mi res zdi, kot da bi vas poznala že od nekdaj. Že samo po pogovoru z vami, se mi danes zdi, da sem nekako močnejša in drugačna. Pa sva komaj začeli. Zelo se veselim branja horoskopa, ki ste mi ga priložila. Vsekakor se obrnem na vas, če mi kaj ne bo jasno. Pa tudi vaš blog in članke bom začela pridno brati. Hvala vam tudi za nasvete, ki ste mi jih napisala. Verjamem, da mi bo uspelo in da se bom tudi čustveno okrepila.

Po več kot 2 letih sem dobila službo!

Pozdravljeni gospa Irena. Moram vam povedati, da sem vam zelo hvaležna za Osebni dnevni horoskop. V prejšnjem tednu so me poklicali na razgovor v eno podjetje. Pogledala sem v horoskop in ugotovila, da imam v tem tednu res dobre opise za iskanje službe. Dogovorila sem se za razgovor in včeraj prejela odgovor, da sem dobila službo. Ne morete si predstavljati, kako srečna sem, ker sem dobila službo po več kot dveh letih na zavodu.

Končno uživam v svojem življenju!

Draga Irena, moram vam povedati, da se je moje življenje letos povsem spremenilo. Osebni dnevni horoskop sem najprej uporabljala za načrtovanje pomembnih sestankov s kupci in prodajo. V pol leta sem jo podvojila! Na ugodni dan sem srečala še sedanjega partnerja. Odkar uporabljam vaš horoskop, sem končno začela uživati v življenju kot še nikoli. Najlepša hvala!

Horoskop je ponovno zadel v polno

Naj vam povem, da je danes eden izmed dnevov, ko se nikakor ne strinjam s svojim možem, glede otrok, vnukov... Pa sem si šla prebrati osebni dnevni horoskop, katerega sem naročila pri vas, in moram reči, da je zadel v polno in sem se samo nasmehnila in si rekla, pa še kako drži. Irena, hvala vam za ta osebni dnevni horoskop, kajti ni prvič, da je res tako, kot ste zapisala. Resnično ga priporočam tudi drugim.

Resnično priporočam osebni horoskop

Z veseljem dnevno sledim svoji osebni napovedi. Zelo dobro zadenete, ni kaj... Velika mojstrica. Resnično priporočam osebni horoskop... Življenje lahko tako narediš se bolj prijetno oz. si pozoren na stvari v tistem času. Še veliko dobre energije ob vašem ustvarjanju.

Nisem vedela, kako uporaben je horoskop!

Spoštovani, Horoskop je pri vas zame naročila kolegica, ki “verjame v astrologijo”. Še pred kratkim sem se ji zaradi tega smejala, saj je pametno dekle. Zdaj, ko ga imam v roki, pa ne morem verjeti, kako uporaben je! Zame je vaš horoskop pravo odkritje. Imam vrsto obveznosti in zelo malo časa. Odkar imam horoskop, včasih pogledam vanj, se drugače zorganiziram in začuda lažje funkcioniram. Čeprav se ne poznava, bi vam rada povedala, da mi je v veliko pomoč. Hvala. Oglašam pa se vam tudi zato, ker bi želela pisno analizo partnerstva. Bi mi jo lahko naredili?

Preprečil sem dodatne stroške

Berem tudi vaš Osebni dnevni letni horoskop, sicer ne vsak dan, ga pa preberem za kakih 14 dni vnaprej. Moram tudi reči, da sem z opozorili v maminem izvodu kakih 14 dni nazaj prebral, da gre za neugoden čas in naj se takrat ne ukvarja z dogovori. S tem sem uspel preprečiti nekaj dodatnih stroškov za Telemach operaterji, kateri so skušali z ne dovolj pojasnili pri delu okoli kabelske kar malo zaslužiti. Jaz pa sem vztrajal naj popolnoma razložijo vsako podrobnost in koliko stane vsak njihov obisk in na koncu se je izkazalo, da je bilo sprva veliko nedorečenega ter bi za seboj potegnilo še veliko več stroškov kot jih je sicer.

Prej kot v 12 urah sem prejel 2 ponudbi

Tudi sam vam moram povedati svojo pozitivno izkušnjo iz mojega osebnega dnevnega horoskopa. Namreč, imel sem zapisano, da bom na določen dan imel možnost prodati kako umetniško delo po zelo visoki ceni ali ga prodati več kot je običajno, seveda v kolikor delujem na umetniškem področju 😉 kar jaz seveda še zdaleč nisem blizu. 🙂 Celo čisti analfabet sem za to področje, pa vendar sem imel doma 2 sliki od znanca iz soseske, ki je pred leti to zavrgel in ju želel kar s kosovnim odvozom odpeljati, pa sem ju takrat vzel. Slike so le slike; to so ne meče stran, še posebej ne olje na platno, četudi popolnoma neznane. Skozi celotno lansko leto sem iskal kupce za ti dve sliki, od SloArt do raznih drugih galerij, pa ni bilo nekega zanimanja, saj odkupujejo le znana dela. No, in jaz preberem ta vaš opis v svojem "dnevniku" in kak dan prej poslikam in objavim na bolhi za majhen denar, a vendarle zame dovolj velik, pa probajmo. 🙂 Ni minilo 12 ur, ko sem dobil dve ponudbi. 🙂 Oba seznanim s pogoji obeh, ki se zanimata za to in eden mi ponudi 3x kratnik mojega zahtevka po ceni, seveda, če še isti dan pošljem po povzetju. In sem to tudi storil. V dnevu do dveh po prejemu denarja se mi je oglasil ta isti znanec, ki mi je leta nazaj prepustil ti dve sliki, s prošnjo, če mu posodim nekaj denarja. Seveda sem brez besed to tudi storil, celo dal sem mu tretjino tega zneska, saj sem zaslužil tudi po njegovi zaslugi, čeprav ga to sploh takrat ni zanimalo. Verjamem v to, da "Nebo" vrne in tako se ravnam tudi sam, seveda po zmožnosti. Drugo tretjino sem namenil enemu obroku za plačilo položnice, kar mi je pa ostalo, pa sem imel ravno dovolj za nekaj malih izdatnih stroškov, ki so nenadoma prileteli. Konec dober, vse dobro.

Počutim se mlajša, samozavestnejša in z več energije

Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna,čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, pa vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.

Kako do vašega horoskopa?

Izpolnite spodnjo prijavnico. Po prejemu naročila in plačila, boste horoskop prejeli v roku 1-5 delovnih dni.

  • bančno nakazilo
  • paypal - plačilo s kreditno kartico

​[Form id="98"]

>