POGOSTA VPRAŠANJA

Pred vami so najbolj pogosta vprašanja, ki jih pogosto prejmem. Da ne boste čakali na moj odgovor, lahko odgovor poiščete kar med njimi. Če ga ne najdete, pa boste našli kontaktni obrazec v meniju KONTAKT, kjer mi lahko pošljete svoje vprašanje, povezano z astrološkimi tečaji. Z veseljem vam odgovorim. 

S klikom na tekst druge barve najdete dodatne in bolj podrobne informacije, povezane z vprašanjem. 

Sem popolna začetnica (začetnik) v astrologiji. Ali se lahko vpišem v tečaj? Bom sploh razumel-a o čem govori?

Dobrodošli v Šoli astrologije Astro! V moji šoli najboljše rezultate dosegajo prav popolni začetniki, saj se od začetka do zaključka učijo pravil, ki jih uporabljamo v moderni astrologiji.

Začnite na začetku (tečaj Osnove astrologije) in nadaljujte s tečaji, ki vas pritegnejo ali želite imeti od njih korist. Če boste snov študirali, vam lahko zagotovim uspeh.

Nisem iz Ljubljane in ne morem prihajati na predavanja v Ljubljano. Imate tečaj v mojem kraju?

Vsi tečaji Šole astrologije Astro, Nasvet in drugi, ki so še v razvoju, potekajo preko interneta v spletni učilnici. Do njih dostopate, ko imate čas in voljo iz udobja vašega doma.

Še več. Pridobili boste neomejen doživljenjski dostop in s tem pravico, da tečaj preštudirate večkrat (tudi 10x, 100x ali 1000x, če se vam bo zahotelo).

Nikoli nisem študiral-a preko interneta. Ali lahko kako ugotovim, ali mi spletna učilnica ustreza?

Seveda. Predlagam vam, da pošljete prijavnico za uporabniško ime in geslo za brezplačen vstop v spletno učilnico. Prijavnico in več o tem, kako deluje, boste našli na povezavi tukaj. (po kliku z miško se bo odprlo novo okno)

Nisem prepričan-a, da bom študiral-a 3 leta. Ali se lahko vpišem le v nekaj tečajev?

Povsem vas razumem in navdušena sem, ker želite sami odločati o tem kdaj in koliko znanja boste pridobili. Astrologija je Uranova veda, ki govori o svobodi, zato imate v Šoli astrologije Astro popolno svobodo kje začnete in kje zaključite s pridobivanjem znanja.

Ni vam potrebno študirati 3 leta, niti se ob vpisu zavezati, koliko časa boste študirali astrologijo. Vpišite se v tečaj, katerega znanje želite pridobiti. Ko boste pripravljeni na nadaljevanje, se vpišite v naslednjega.

Kaj, če česa ne bom razumel-a?

Na voljo sta dve opciji: samostojni študij in študij z e-mentorstvom.

V primeru samostojnega študija boste študirali samostojno. Prejeli boste gradivo, naloge in ostale morebitne materiale, ki pripadajo tečaju.

Izberete lahko tečaj z e-mentorstvom. V tem primeru mi lahko v času mentorstva, ko se vam porodi vprašanje ali če morda česa, povezanega z vašim tečajem, ne bi razumeli, napišete e-sporočilo na moj osebni e-naslov.

V okviru mentorstva vam bom odgovorila na več načinov, in sicer tako, da vam direktno odgovorim na vprašanje, pripravim dodatno gradivo, v obliki video posnetka ali vas umerim na del, kjer je snov razložena (če ste jo zgrešili). Le izjemoma se lahko zgodi, da vas pokličem in dodatno razložim.

Ne znam dobro uporabljati računalnika. Ali moram prej v računalniški tečaj?

Nikar si ne belite glave s tem vprašanjem. Če znate odpreti to spletno stran, imate skoraj vsa znanja, ki jih potrebujete za dostop do tečaja. Če že znate poslati e-pošto, vtipkati uporabniško ime in geslo ter klikniti z miško v določeno okno, vam bo šlo dobro. Več od tega vam ni potrebno znati.

Če pa se izkaže, da ste res začetnik in še nerodni pri uporabi računalnika za potrebe študija, vas bom naučila uporabljati računalnik, kolikor ga potrebujete za študij mojih tečajev. Če ne bom imela časa, pa vam plačam osebo, ki vas bo naučila dostopa in dela v spletni učilnici.

Slišal-a sem, da se pri vas lahko vpišem v isti tečaj večkrat, in to brez doplačila, ko ga plačam prvič. Ali drži?

Ja, prav ste slišali. Plačate samo vpis v tečaj in do njega dostopate neomejeno.

V Šoli astrologije Astro lahko kateri koli tečaj preštudirate 1x, 10x, 100x ali večkrat brez doplačila.

V kateri koli tečaj se lahko vrnete tudi kasneje, ko ste morda že v 2. ali 3. letniku ali zatem, ko ste že zaključili šolanje. Enako velja v primeru, če bi naredili pauzo ali bi želeli čez nekaj let nadaljevati, pred tem pa ponoviti predhodno pridobljeno znanje. Za ponoven dostop ne plačate niti centa, ko je tečaj že plačan.

Lahko se zgodi, da bo dostop do tečajev omejen na leto dni za posamezen tečaj, vendar boste prejeli neomejen dostop, če se vpišete danes.

Imam službo z nestalnim urnikom. Niti za nekaj dni vnaprej ne vem, kdaj bom delal-a. Imate zame kakšno rešitev, da bi se lahko vpisal-a v tečaj?

Za vas so še kako primerni spletni tečaji, saj lahko študirate ves dan ali v presledkih le nekaj minut dnevno, tedensko, ... Skratka, sami si organizirate svoj čas in obveznosti. Veste, niste edini s tovrstnimi težavami. Prav vas in podobne ljudi vam sem imela v mislih, ko sem začela ustvarjati spletne tečaje.

V spletni učilnici lahko vstopite v tečaj kadarkoli imate čas in voljo. Tudi, če imate na voljo le 15 minut, se boste nečesa naučili. Svoje delo shranite in nadaljujte kjer ste ostali, ko boste imeli ponovno čas za astrologijo. Urnike si oblikujete čisto individualno, ne glede na to, kaj se vam dogaja v vašem življenju.

Osnove astrologije že znam. Se lahko vpišem v naslednje tečaje?

Toplo vam priporočam, da začnete na začetku in nadaljujete v svojem ritmu, saj ima vsaka veja astrologije svoje posebnosti. V osnovah astrologije se boste v Šoli astrologije Astro naučili astrološkega sklepanja in smiselnega povezovanja astroloških pojmov. To znanje vam bo koristilo tudi pri razmišljanju, opazovanju in razreševanju zadev, ki niso povezane z vašim študijem astrologije, pač pa se o njih odločate zasebno ali poklicno.

V kolikor pa ocenjujete, da imate dovolj znanja, se lahko vpišete v kateri koli tečaj Šole astrologije Astro. Pred vpisom vam priporočam, da si dobro preberete opis tečaja in preverite priporočeno predznanje.

Predznanje ni potrebno za tečaje: Osnove astrologije, Astrološka etika, Astronomija za astrologe in Šola horarne astrologije.

Kakšna je razlika med tečajev z mentorstvom in samostojnim študijem?

Zelo dobro vprašanje! Bistvena razlika je v tem, ali potrebujete in želite mojo individualno pomoč ali pa bi radi znanje pridobili brez najinih razščiščevanj, zakaj in kako velja, kar ste se naučili.

Samostojen študij vam omogoča dostop do spletne učilnice 24/7 (vse leto, vsak dan, vsako uro, razen v času nujnega vzdrževanja ali morebitnih hekerskih vdorov). Tam vas čakajo naloge in gradivo, ki pripada tečaju. Pridobite neomejen doživljenjski dostop. Torej, na voljo vam je vse, kar potrebujete, da se naučite astrologije.

Študij z e-mentorstvom pa vam zagotavlja, da se v času, trajanja mentorstva z vami ukvarjam individualno. Naj na kratko opišem kako poteka.

Preko e-pošte mi lahko pošljete neomejeno število vprašanj, povezanih s snovjo. Nanja običajno odgovorim s povratnim e-sporočilom. Izjemoma pripravim dodatno gradivo ali video posnetek z dodatno razlago. Če pa bi se zgodilo, da je potrebna bolj podrobna razlaga, ki je na drug način ne morem predati, vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Ali lahko dobim račun na firmo ali na svoj s.p.? Ali moram zato dodatno plačati več za tečaj?

Seveda lahko prejmete račun, ki glasi na vaše podjetje ali s.p.. Le podatke podjetja zapišite v prijavnici, s katero se boste prijavili v tečaj.

Namig:
Preden pa ga boste poslali v knjiženje vam predlagam, da preverite z računovodjo, ali ga lahko upošteva.

Namig 2:
Registrirajte ustrezno dejavnost, pa bo skoraj zagotovo štel kot upravičen strošek. Zlasti, če imate namen, da se boste poklicno kasneje ukvarjali z astrologijo, to ne bi smela biti ovira. Vsekakor preverite s strokovnjakom, ki mu zaupate svoje računovodenje in finančne zadeve.

Cena tečaja je enotna, ne glede na to, ali račun glasi na fizično ali pravno osebo. Kakšna? Preverite v prijavnici, ki je objavljena za opisom izbranega tečaja. Res ne razumem, zakaj bi vam zaračunala tečaj dražje le zato, ker boste račun upoštevali kot strošek izobraževanja v podjetju. Nič več ne boste plačali kot bi kot fizična oseba.

Ali mi boste v okviru mentorstva razložili moj horoskop?

Mentorstvo obsega individualno poučevanje in dodatno razlago snovi, s katero se ukvarjate v tečaju. Torej, namenjeno je poučevanju astrologije in ne razlagi vašega horoskopa. Pomagala vam bom razumeti snov in vas usmerjala kje najdete odgovore na vprašanja, s katerimi si boste svoj (ali drug) horoskop lahko razložili.

Na posvet se lahko naročite na povezavi tukaj (prijavnica, kjer izberete termin in ceno, je dodana čisto spodaj). 

Ali lahko dobim popust za tečaj?

Cene tečajev so fiksne in veljajo kot so zapisane na dan oddaje prijavnice oz. plačila. Skratka, piše v prijavnici izbranega tečaja.

Popust vam v nekaterih primerih lahko priznam izključno, če se boste vpisali v cel letnik ali celoten program šolanja. V tem primeru mi pošljite prijavnico in zapišite, da želite posebno ponudbo za izbrani letnik oz. celoten program. Prejeli jo boste v roku 1-3 delovnih dni.

Kako je z literaturo? Ali lahko kupim gradivo za tečaje? Je sploh na voljo?

Vsi tečaji imajo pripadajoče gradivo in so, razen Učbenika za osnove astrologije, vključeni v ceni tečajev. Avtorica vseh gradiv sem Irena Stopar, ki bom v spletni učilnici vaša mentorica.

Učbenik za osnove astrologije je edini, ki je do danes, ko vam odgovarjam, izšel v knjižni obliki. V ceni tečajev ni vključen. Če ga želite, ga lahko naročite v zgornjem meniju KNJIGE, preko prijavnice za tečaj ali si ga izposodite v knjižnici.

Za vse ostale tečaje so na voljo gradiva v spletni učilnici. Našli jih boste priložene vašemu tečaju v .pdf formatu.

Lahko se zgodi, da bo na voljo kasneje tudi kakšna druga knjiga. Preverite zgornji meni KNJIGE in poiščite, ali je želena že objavljena.

​Se vam je porodilo še kakšno vprašanje? V zgornjem meniju boste našli zavihek KONTAKT. Vprašajte me preko kontaktnega obrazca, pa vam pošljem odgovor glede astroloških tečajev v najkrajšem času.

Če menite, da bi se pred vpisom v tečaj radi pogovorili z menoj ali potrebujete nasvet, kaj je najbolj primerno za vas, pripišite telefonsko številko, pa vas pokličem.

>