Astrološki Tečaj Osnove Astrologije

Učbenik za osnove astrologije

Osnove astrologije predstavljajo temeljni tečaj, v katerem se boste naučili najpomembnejših znanj, ki vas bodo vodila do več sreče v vašem življenju. Tistih, ki so nujna za razlago katerega koli horoskopa.

Spoznali boste, na čem temelji razlaga horoskopa. Razumeli boste kaj so naravne postavitve v horoskopu in s tem začeli raziskovati kaj lahko prinašajo v vaše življenje.

Že v tem osnovnem tečaju boste pridobili tudi nekaj znanja o drugih ljudeh in o njihovih reakcijah, zato jih boste lažje razumeli in jim lažje pomagali razumeti vas. 

Začeli se boste spreminjati in izkoriščati vplive v lastno korist in v korist ljudi, ki jih imate radi.​

Novo, lepše življenje

Si lahko predstavljate, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi lahko nekaj, kar vas danes še “muči”, razumeli in spremenili? 

Mnogi slušatelji mi pravijo, da se jim je le s spoznavanjem tega tečaja odprl popolnoma drug svet. Večina se že v roku 6 mesecev do 1 leta močno spremeni. Življenje zanje postane lažje in okoliščine bolj ugodne. Verjamem, da se bo to zgodilo tudi vam.

Hvala ti za vse tvoje odgovore, za ves tvoj trud, ker toliko vprašanj kot jih imamo v tvoji šoli in tako sistematičen pregled…ja, ga ni no! Zdaj vem zakaj so vsi rekli, da si špica!!

Zdenka Lukič

​Kaj boste spoznali?

Naučili se boste abecede astrologije, kot imenujem osnovne astrološke pojme. Sklepanja o njihovem pomenu v rojstnem ali drugem horoskopu in način uporabe drugih astroloških pojmov pri razlagi rojstnega horoskopa. Spoznali boste tudi postopek ročnega izračuna horoskopa. Seznanili se boste, kako močan je vpliv astroloških znamenj, planetov, hiš in aspektov ter mnogo drugega na vaše življenje.

Razumeli boste njihov vpliv na vas, na vaš karakter, na okoliščine, v katerih se znajdete, in na celotno vaše življenjePri osnovah astrologije boste lahko svoje znanje uporabili in bolje razumeli sebe, svojega partnerja, starše, otroke, sodelavce ali kogarkoli drugega.

Irena zdravo, astrologija mi postaja vedno bolj všeč, saj sem s pomočjo pridobljenega znanja sebe začel bolje razumevati. Sedaj tudi bolje razumem, zakaj so določene stvari v mojem življenju takšne, kot pač so. Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri.

Aleš Mir
astrol.svet.A.

Vsebina tečaja osnove astrologije

 • Uvod in osnovni pojmi v astrologiji
 • Astrološka znamenja
 • Planeti v horoskopu
 • Planeti v astroloških znamenjih
 • Hiše v horoskopu
 • Planeti v hišah
 • Aspekti v horoskopu - določanje aspektov
 • Planeti v aspektih - praktični primeri
 • Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke in stopinje zodiaka
 • Izračun horoskopa

​Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno.

Tečaj je primeren za popolne začetnike, ki si želijo s pomočjo astrologije pomagati zaživeti lepše ali se naučiti astrologije za namen poklicnega ukvarjanja z astrologijo. Če nekaj predznanja že imate, se nam lahko pridružite, saj boste zagotovo svoje znanje nadgradili.

Ničesar se ne boste učilni “na pamet”. Snovi se ne bo potrebno “piflati”. Pač pa boste snov razumeli in razvijali znanje s pomočjo posebnih pripomočkov – ključnih besed, ki sem jih pripravila za vas.

​Način študija in investicija zanj

​Tečaj je na voljo v spletni učilnici. 

V spletni učilnici vam je na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij. Na voljo so vam obsežni video posnetki predavanj s podrobno razlago vsega, kar morate vedeti o osnovah astrologije, naloge in vprašanja, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. Za utrjevanje snovi vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar.

Investicija v pridobljeno znanje, ki vam lahko spremeni življenje na bolje, je odvisna od načina plačila. Vse podatke boste našli na strani vpisa, kjer izberete možnost, ki vam najbolj ustreza. 

​Urnik tečajev

​Dostop vse dni v tednu, vsak teden skozi vse leto

 • 24 ur dnevno
 • 7 dni tedensko
 • 365 dni letno


Vpis v tečaj je v spletni učilnici možen takoj.
Urnik si prilagajate samostojno. Omogočen je non-stop dostop - 24 ur dnevno, 7 dni tedensko in 365 dni letno

Kaj pravijo člani tečaja?

Pohvalim lahko podrobno razlago. Všeč mi je bil vrstni red predavanja določene snovi. Če sem sledil vrstnemu redu predavanja, je uspeh 100% zagotovljen.

Tomaž Adam
dipl. astrol. A.

Pomemben razlog, da se za vpis nisem odločila prej, je bilo pomanjkanje časa in oddaljenost od Ljubljane. Ko sem ugotovila, da lahko sodelujem z vami preko spleta, sem se odločila. V slabih trenutkih poskušam prav s pomočjo astrologije najti možnost za rešitev problema. Imam občutek, da mi je nekajkrat uspelo. Všeč mi je, da čas, ki ga namenjam učenju, izbiram sama. Sistem dela je dober. Na praktičnem primeru utrjujem naučeno. Pridobila sem večje razumevanje vsega, kar se dogaja v moji okolici. Verjetno tudi drugačen pristop do stvari, ki so me prej neznansko jezile. Imam občutek, da sem postala bolj umirjena in sprejemljiva za dogodke. Vas sem že priporočila in vas še bom. Ste zelo komunikativni. Mislim, da pri ljudeh vzbujate občutek zaupanja, kar je izjemno pomembno. Verjetno ljudje še premalo poznajo vaše delo, zato bi bilo potrebno najti način, da vaše delo bolj spoznajo.

Romana Kranjc
astrol.svet.A.

​Za astrologijo najprej sploh nisem imela interesa, potem pa denarja. Na predavanju se je ponovno potrdilo, da se da z delom na sebi urediti čisto vse, tudi izboljšati zdravje. Zelo mi je bil všeč način podajanja. Koncentrirano, brez vmesnih »sprehodov« na drugo temo. Novo znanje mi bo omogočilo še lažjo komunikacijo z drugimi. Z mediji, strankami. Spet si me spomnila, da se moram še malo premakniti. Priporočam te vsem, ki potrebujejo pomoč v življenju. Ljudje bi morali vedeti, da nisi »šlogarica s čarobno palčko, s katero boš odrešila stranko«. Si pa pomembno »orodje«, ki lahko vsakemu pomaga na njegovi poti.

Brigita Pavčnik
Cert. hor. astrol.A.

Irena, ti si lepo rekla: “Duhoven bit, pomeni biti duhoven v materialnem svetu v katerem živimo, ne pa da bežimo od tega, ker smo kvazi duhovni.” Šele takrat sem dojela, da smo sami tisti, ki se odločamo za zapor ali raj na Zemlji. In vesela sem, da si ta raj delim z tabo in vsemi tvojimi učenci, ki si moja učiteljica z širino in znanjem :-)

Katka Forin 
astrol.svet.A.

Draga Irena, te dneve veliko mislim nate. Zaradi tega, ker sem vesela in ponosna nase in našo skupinico. Vse to delim z ljudmi, ki jih imam rada in mi veliko pomenijo. Vesela sem zate, da imaš belo kepico, ki ti bo vračala ljubezen in dala veliko veselja. Dovolim ti objavo mojih mejlov, lahko je zraven moje ime, tudi priimek lahko, ker želim, da ljudje nekako začutijo občutke nas, slušateljev, naš odnos in to, da če delamo na manjkajočih elementih in modusih v svojem horoskopu, lahko postane to najmočneje v našem življenju. Zelo bi me veselilo, če bi se kdo ob branju odzivov nas slušateljev odločil za astrologijo, vztrajal tudi, ko je hudo, ko tečejo solze, in predvsem, da bi imela jeseni nove skupine, ki bodo šle skozi “pekel in raj” in na koncu zmagale s teboj na čelu. Vse dobro ti želim.

Branka Talaber 
astrol.svet.A.
Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Pridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

Tečaj poteka na izobraževalnem portalu Moja Akademija, kjer uredite svoj vpis. 

>