MNENJA SLUŠATELJEV

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj komentarjev o Šoli astrologije Astro in o mojem delu kot učiteljica astrologije, ustanoviteljica in direktorica šole.

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo...; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. 🙂 Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Maja S.

Samo v vednost vam sporočam, da se v vaši šoli počutim dobro in tudi vi ste mi na kožo pisana.

Edita Gorjup 

Zate sem se odločila ker sem dobila občutek da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Maja

“Spletna učilnica mi je zelo všeč. Skratka – Odličen projekt. Za zbiranje učnega gradiva, raziskovanje in nova spoznanja.”

Katarina Pirc

Rada bi vam povedala, da mi je vaš način dela in pomoči študentom in nasploh kako imate sestavljeno vse kar zadeva podajanja znanja drugim, blazno všeč. Res ste občudovanja vredna. 

Barbara Janežič

Sploh si nisem mislila,da je to taki fajn študij. Izredno mi je všeč,da se dela počasi in sproščeno. 

Katja Mlakar

Z veseljem sem se udeležil predavanja. Rad se izobražujem in pogledam na križe tudi z astrološkega vidika. Najbolj me je navdušila risba krize in izpeljava Jupitra, Saturna in Sonca. Vem, da bom moral nekaj spremeniti ali pa sprejeti stvari in prenehati »javkati«. Delavnico bi priporočil prijateljem, ki so v krizi. Razlog: da slišijo teorijo krize, da se ne dogaja le njim, da je to naraven proces rasti, če ga sprejmejo pozitivno. Najpomembnejše se mi zdi, da se da na življenje pogledati tudi iz drugega zornega kota in lepše, bolj ozaveščeno živeti. 

Dušan                 

Lahko rečem, da je čas še prehitro minil 🙂 Nikoli prej se nisem udeležila astrološkega seminarja, a sem vesela da sem ga doživela prvič prav tukaj. Nikakor nisem odšla razočarana. Ko sem prihajala, sem vedela kaj pričakovati – brez patetike in lažne skromnosti, saj o Vas najbolje pove Vaše delo. Želela sem pa videti kako vse to zgleda v živo, medtem ko razlagate.

O vas si je lahko ustvariti mnenje, saj se kažete že v prvi vrsti tako kot ste v resnici - odprto, iskreno in nepokvarjeno ter brez trikov v rokavu kako pridobiti vse na svojo stran. Stežka se pretvarjate. Zlato se preprosto rečeno, hvali samo. Z lahkoto se zlijete z množico kakor kameleon in se z vsakim človekom skušate povezati kot bi z njim preživeli že precej časa.

Z Vami se je lahko sprostiti, ker prihajate prijateljsko nastrojeni. Nihče Vam ni premalo pomemben, da se z njim ne bi pogovarjali. Po drugi strani pa nikoli ne zgubljate lastne avtentičnosti! Vsakemu puščate izbiro, da se odloči kot misli ali čuti da je prav, da se spremeni na tak ali drugačen način in da sprejme tisto, kar je sposoben sprejeti ob določenem času. Nič ni na silo, ker bi Vam nekaj ustrezalo in se ne trudite za vsako ceno vtepsti ljudem v glavo svoja prepričanja, razmišljanje in neke vidike. Vi preprosto delujete.

Na predavanju sem prejela predvsem odgovore na določena vprašanja, o katerih sem večkrat premlevala, drugače pa še bolj utrdila spoznanja, ki jih v sebi gojim že dlje časa. Všeč mi je bil Vaš pristop že iz tega vidika, ker ste bili pozorni tudi na tiste, ki so pri astrologiji še čisti začetniki in so se z njo srečali povsem nanovo.

Zagotovo ni imel nihče občutka, da je bil prikrajšan. In verjamem, da je tako tudi na drugih seminarjih, ki jih vodite. Poskušali ste vsem poenostaviti na podlagi primerov iz prakse in realnega življenja. Razgibano razlagate, ampak se zmeraj vračate k bistvu, zato ima vsaka beseda ima svoje mesto. Svojo razlago ste obarvali z veliko dozo humorja, tako da smo se vsi skupaj lepo sprostili četudi tema ni bila ravno taka. Uvideli smo, da je učenje astrologije lahko igrivo in sproščeno, posebej v takem vzdušju kot ste ga vi ustvarili. Pomembno se mi zdi da se pri Vas ničesar ne posplošuje in ne uči na pamet.

Zavedam se, da večina zmeraj prevlada, a le redki naredijo take ogromne premike, lahko motivirajo in dvignejo svet iz čedalje bolj vidne miselne bede. V ta krog spadate vi, nekaj podobnega kot krog revolucionarjev (smeh ). Rekli ste, da se znajo v življenju pojaviti številne preizkušnje in dogodki, a da se ne pojavijo zato, ker bi nas kdo skušal kaznovati, ampak zato ker prejmemo samo tisto, kar smo zmožni prenesti in da je potrebno iz vsake situacije potegniti najboljše. »Vsaka slaba stvar v sebi nosi tudi dobro stvar», ste nam svetovali.

Sevate entuziazem in voljo do življenja. Vzbujate v ljudeh občutek, da je konec šele takrat, ko sami dvignemo roke. Krepite močne točke in obračate napake v izzive. Nič ni pretežko! Ste primer človeka, ki zase lahko reče da je nekaj dosegel pa se vendar s tem ne povzdiguje nad druge.

Zavedno ali nezavedno bogatite življenje drugih in ne verjamem, da obstaja kdo, ki bi z Vašega predavanja odšel ravnodušen, celo največji skeptiki ne. Pa vendar, kot že rečeno – prepuščate svobodno izbiro vsakemu. Kar pa močno opažam, da ste s srcem pri stvari in nič ne delate brez razloga, če tako ne čutite.

Dodala bi, da ste kompletna osebnost, super ženska in pestra oseba s številnimi veščinami, vrlinami in sposobnostmi, ki prinaša svetu povsem novo miselnost. Vesela sem, da sem Vas spoznala in se veselim tudi nadaljnjega druženja. Ste tak lep dobrovoljček : ) O Vas samo besede hvale. Priporočam Vas zaradi Vaše strokovnosti, profesionalizma, vsestranskega znanja in pristnosti pri izvajanju. To je moje mnenje in verjamem, da bi se mnogi lahko pod to podpisali. Težko Vas je dati v dva stavka, ste veliko več kot samo lepa fasada. Veliko uspeha in sreče na mnoga leta. Naj Vam pogumnih korakov in nasmeha na ustnicah nikoli ne zmanjka! Srečno, anonimna.

Anonimna

Terminu predavanja sem podredila vse ostale obveznosti in to brez zadržkov. Dobila sem potrditev svojega znanja, pridobljenega v Šoli astrologije Astro. Všeč mi je tvoj način podajanja teme. S seboj sem odnesla: »Počakaj, da najhuje mine, potem ukrepaj!«. Priporočam te ves čas, odkar sem zaključila izobraževanje. Ljudje bi morali vedeti, da si krasna oseba, ki lahko pomaga z nasvetom, in to zelo učinkovito.

Branka Talaber

Za astrologijo najprej sploh nisem imela interesa, potem pa denarja. Na predavanju se je ponovno potrdilo, da se da z delom na sebi urediti čisto vse, tudi izboljšati zdravje.

Zelo mi je bil všeč način podajanja. Koncentrirano, brez vmesnih »sprehodov« na drugo temo. Novo znanje mi bo omogočilo še lažjo komunikacijo z drugimi. Z mediji, strankami. Spet si me spomnila, da se moram še malo premakniti.

Priporočam te vsem, ki potrebujejo pomoč v življenju. Ljudje bi morali vedeti, da nisi »šlogarica s čarobno palčko, s katero boš odrešila stranko«. Si pa pomembno »orodje«, ki lahko vsakemu pomaga na njegovi poti. , Cert. hor. astrol.A.

Brigita Pavčnik
Cert. hor. astrol.A.

Na predavanje nisem prišla prej, ker sem verjela v posplošeno mnenje, da je astrologija le »služenje denarja« in »mlatenje prazne slame«.

Verjamem, da je bil moj prihod namenjen temu, da sem se spomnila, da ima tudi kriza svoje mesto. Hvala vam za to! Zelo všeč mi je bila slikovita razlaga. Znanje, ki sem ga dobila danes, uporabljam v vsakodnevnem življenju. O planetih pa sem izvedela nekaj, česar nisem poznala. Jasna Dolinar

Jasna Dolinar

Nad spletno učilnico sem navdušena. Priznam, da mi je bilo veliko težje kot na predavanjih, saj sem morala biti izjemno natančna. (To pa je meni zelo težko.) Sem se pa prav zato gotovo več naučila. Pri nekaterih postavitvah sem se bila namreč prisiljena ustaviti in jih razumeti do konca, sicer sem se čisto zgubila.

Katja Drobež

Spoznala sem, da sem na pravi poti, tudi po tvoji zaslugi. Rada se bom naučila novih stvari. Na predavanju mi je bil najbolj všeč prikaz 8. hiše in priložnost, da obnovim znanje. Odločila sem se, da bom še naprej sprejemala svoj »ruzak življenja«. Priporočam te vsem, ki te potrebujejo. Ljudje bi morali vedeti, da lahko pri tebi dobijo odkrito besedo, vodnjak znanja in izkušenj. Rada te mam.

Magda Lipovec

Na predavanje sem se prijavila, ker tema kriza ni nikoli dokončana. Vedno je možnost slišati kaj novega. Imam nekaj osnovnega znanja o astrologiji. Sedaj imam željo po nadgradnji oz. poglobitvi posamezne teme. Všeč mi je bila predstavitev teme s praktičnimi primeri in pa s simboli. Ponovno sem se spomnila, da je življenje spirala. Od nas pa je odvisna širina le-te. Ljudje, ki se zavedajo, da se rodimo s potenciali (+ in -), bi vas morali spoznati in izvedeti, da jim lahko odprete oči in ponudite možnosti za osebnostni razvoj. Hvala za informacije, delitev znanja.

Mojca

Hvala ti, Irena. Zadela si popolnoma, vse to je res. In tudi domnevala sem, da je mogoče nekaj takega, če pa dobiš še potrditev je pa to tisto, kar v dani situaciji potrebuješ. Ne veš koliko mi s takimi nasveti pomagaš. Sedaj se pa sploh ne čudim zakaj se tolikokrat obračam nate. Ne samo kot astrologinji že nekaj časa se mi zdi, da imava v delovanju ali pogledu na življenje nekaj skupnega. Vedno bolj se mi zdi, da mi nisi samo učiteljica ampak prava prijateljica. Hvala in lep pozdrav. Tvoja soimenjakinja Irena

Irena

Draga Irena, Hvala za vodenje skozi astrologijo. V zadnjem letu sem se naučila na novo videti stvari v svojem okolju. Prav imaš, ko praviš, da smo vedno sami odgovorni za to, kar se nam godi. Jaz sem bila slepa. Odkar sem spregledala, živim veliko bolj mirno in imam spet rada ljudi. Če bi še enkrat izbirala učiteljico astrologije, boljše od tebe ne bi mogla izbrati. Hvala, hvala, hvala.

Helena

Pomemben razlog, da se za vpis nisem odločila prej, je bilo pomanjkanje časa in oddaljenost od Ljubljane. Ko sem ugotovila, da lahko sodelujem z vami preko spleta, sem se odločila. V slabih trenutkih poskušam prav s pomočjo astrologije najti možnost za rešitev problema. Imam občutek, da mi je nekajkrat uspelo. Všeč mi je, da čas, ki ga namenjam učenju, izbiram sama. Sistem dela je dober. Na praktičnem primeru utrjujem naučeno. Pridobila sem večje razumevanje vsega, kar se dogaja v moji okolici. Verjetno tudi drugačen pristop do stvari, ki so me prej neznansko jezile. Imam občutek, da sem postala bolj umirjena in sprejemljiva za dogodke. Vas sem že priporočila in vas še bom. Ste zelo komunikativni. Mislim, da pri ljudeh vzbujate občutek zaupanja, kar je izjemno pomembno. Verjetno ljudje še premalo poznajo vaše delo, zato bi bilo potrebno najti način, da vaše delo bolj spoznajo.

Romana Kranjc

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

Spoštovana ga. Irena, Hvala za predavanje. Vas e-mail sem posredovala se naprej, morda se se kdo odloči za šolo. Trenutno sem v bolniški in verjamem, da bo do petka bolje, da se oglasim. Mi je bilo pa zelo všeč naše druženje in sem veliko spoznanj in znanja odnesla s sabo. Hvala. Verjamem, da boste nadaljevala svojo pot naprej in boste uspešna. Energijo imate, da znanje širite in pomagate ljudem. Zelo srecna ste lahko, da imate taksno poslanstvo na svetu. Vam je to dano. Lep dan vam zelim. 

Valerija

Predavanja so bila strokovna. Je pa potrebno delat in se učit tudi samostojno. Predvsem študij astrologije zahteva veliko praktičnih primerov.

Pohvala: Zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila.

Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej. udeleženka spletnega tečaja Horarna astrologija

Pohvalim pristop predavateljice, z dobro mero razumevanja naših lukenj v znanju in podporno noto motivacije. Znanje nalagamo plast za plastjo, ne skačemo sem in tja, tako da sem prepričana, da bo cilj dosežens spectrom uporabljenega znanja. Laura Polona Odlazek

Laura Polona Odlazek

Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri. 

Aleš Mir

Pohvalila bi predvsem Irenino prizadevanje, da nam preda svoje znanje. Ni ji težko večkrat razložiti snovi, samo, da vidi, da nam je vsem jasno.

Predavanja potekajo zelo sproščeno. Zelo mi je všeč praktično delo v skupini, pozitivni pristop in, ker si karizmatična osebnost. udeleženka tečaja

Všeč mi je bila zanimiva predstavitev vsebin programa.

udeleženka predavanja

Pohvalila bi rada predvsem pozitiven pristop k astrologiji. Kot pozitiven mislim predvsem to, da dopuščate nekaj maneverskega prostra posamezniku, kar ne deluje tako zelo fatalistično.

Lara Hrvatin

Irena potrpežljivo in nazorno razlaga. Predava razumljivo, z občutkom in nas prijazno spodbuja, ko imamo občutek, da še ne znamo dovolj. 

Katjuša Sitar

Želim vam povedati, da sem prišla domov polna lepih vtisov. Prijateljica, ki hodi k vam na predavanja, mi je že večkrat povedala, da znate tako zanimivo razlagati, vendar sem bila presenečena nad preprosto razlago.

Maja

Irena, nad delavnico sem bila navdušena! Večkrat se udeležujem podobnih predavanj, vendar znate snov odpredavati tako zanimivo, da zagotovo še pridem vedno, kadar mi bo čas dopuščal.

udeleženka predavanja

Pohvalim prijetnost podajanja snovi in simpatičnost.

udeleženka predavanja

Pohvalim lahko odprt in sproščen način komunikacije na predavanju. udeleženka predavanja

Pohvalim lahko korekten odnos in domačnost na predavanju.

udeleženka predavanja

Pohvalim lahko prijaznost predavateljice, natančnost,… 

Viljem Pirih

Irena zdravo, astrologija mi postaja vedno bolj všeč, saj sem s pomočjo pridobljenega znanja sebe začel bolje razumevati. Sedaj tudi bolje razumem, zakaj so določene stvari v mojem življenju takšne, kot pač so. 

Aleš Mir

Draga Irena, hvala za spodbudo. Energija, ki nam jo daješ prehaja na nas. Ti nas spodbujaš in motiviraš in ne moremo si kaj, da ne bi še mi vrtali in razmišljali o astrologiji. Zase lahko rečem, da me zelo zanima, vendar žal nimam dovolj časa, da bi se še bolj poglobila oz. se učila. Vendar so mi ta naša predavanja super, že v našem druženju uživam. Astrologija se mi zdi kot sestavljanje mozaika, kamančki so isti, vendar pri vsakem oz. v vsaki karti, nastaja neka povsem druga slika. Upam, da nam bo uspelo v teh počitnicah kaj več naštudirati, da te potem spet lahko zasujemo s vprašanji. Lepo se imej in uživaj.

L.

Pohvalim lahko podrobno razlago. Všeč mi je bil vrstni red predavanja določene snovi. Če sem sledil vrstnemu redu predavanja, je uspeh 100% zagotovljen. 

Tomaž Adam

Sproščeno vzdušje, dobro razumevanje med udeleženci in predavateljico, zanimiva vsebina predavanj, veliko smeha, pravi balzam za dušo in najvažnejše: koristno s prijetnim! 

Sabina Ožbold

Pohvala gospe Stopar, za pomoč, svetovanje in predloge. 

Biljana Vrbnjak Vinkovič

Draga moja Irena, HVALA, EN VELIK HVALA ZA VSE. Ko sem se s strahom in brez znanja vpisala v tvojo šolo, nisem niti v sanjah mislila, da se bom pri tebi naučila vsega, kar sem se: astrologije, karme, duhovnosti, človečnosti in sprejemanja življenja, kakršno je. Ko bi le mogla ljudem dopovedati, kakšen blagoslov si za vse nas, tvoje študente. HVALA še enkrat za vse. 

Tamara

Irena, ti si lepo rekla: “Duhoven bit, pomeni biti duhoven v materialnem svetu v katerem živimo, ne pa da bežimo od tega, ker smo kvazi duhovni.” Šele takrat sem dojela, da smo sami tisti, ki se odločamo za zapor ali raj na Zemlji. In vesela sem, da si ta raj delim z tabo in vsemi tvojimi učenci, ki si moja učiteljica z širino in znanjem

Katka Forin

Hej, čisto na kratko. Irena ti si carica.Tako bom rekla; 4 leta sem s teboj na tej zvezdni poti. Kaj vse si uspela narediti v tem času. Kako si nam približala to našo šolo. Resnično so osebni stiki s teboj, bodisi predavnja ali izpiti nekaj čisto drugega kot tale uranova tehnologija,ampak vseeno si tudi nam, ki imamo precej obveznosti omogočila čim več učenja preko spletne učilnice, sedaj pa še izpite. Hvala ti.

M.

To leto je bilo res zanimivo, na čase celo naporno, a sem resnično vesela, da sem se potrudila in speljala tole do konca. Zdaj tudi vidim, zakaj sem morala počakati, da sem prišla ravno v to skupino. Vse se zgodi z razlogom

Draga Irena, te dneve veliko mislim nate. Zaradi tega, ker sem vesela in ponosna nase in našo skupinico. Vse to delim z ljudmi, ki jih imam rada in mi veliko pomenijo. Vesela sem zate, da imaš belo kepico, ki ti bo vračala ljubezen in dala veliko veselja. Dovolim ti objavo mojih mejlov, lahko je zraven moje ime, tudi priimek lahko, ker želim, da ljudje nekako začutijo občutke nas, slušateljev, naš odnos in to, da če delamo na manjkajočih elementih in modusih v svojem horoskopu, lahko postane to najmočneje v našem življenju. Zelo bi me veselilo, če bi se kdo ob branju odzivov nas slušateljev odločil za astrologijo, vztrajal tudi, ko je hudo, ko tečejo solze, in predvsem, da bi imela jeseni nove skupine, ki bodo šle skozi “pekel in raj” in na koncu zmagale s teboj na čelu. Vse dobro ti želim.

Branka Talaber

Irena, čisto offtopic ti moram nekaj povedat … veš kaj je še plus tvoje šole? da spoznavam nove prijateljice, pa čeprav na izpitih. Spoznala eno super punco včeraj

Pa toliko skupnega imava … res. Prav vesela sem zaradi tega.

Draga Irena, Od srca se ti zahvaljujem za tale čudoviti mejl in rečem iskreno – brez tebe tudi nas nebi bilo. Si predavateljica, ki najde pot do slušateljev in tudi zaradi tebe sem vztrajala, ko mi ni bilo lahko. In ponosna sem na to, čeprav se zavedam, da je potrebno še veliko dela in vztrajnosti. Ponosna pa sem tudi na to, da si prav ti naša-moja predavateljica, ker menim, da kar veliko zahtevaš od nas in prav je tako. Pa še nekaj je, kar meni veliko pomeni – imamo tako lep, topel odnos, nekako prijateljsko poslovni – naj ostane tako!

Branka Talaber

No, pa sem prišla do konca še enega tečaja. Moram reči, da mi je bil v veliko veselje. Naloge so mi dale veliko misliti, predvsem razmišljati o energijah in simboliki, ki jih karte kažejo, sporočajo. Včasih se mi je zdelo, da se te energije kar čutijo. Iz nekaterih veje optimizem in želja po napredku, lahko kljub tudi težkim postavitvam, iz drugih pa nemoč, apatija in vdaja v usodo.

Irena, na predavanju sem tudi tokrat veliko pridobila in si marsikaj razjasnila. So bili dobri primeri in ti jih krasno in razumljivo podajaš. Si res dobra v tem in ni naključje, da se ob tebi tako dobro počutimo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in tudi energijo, da naredim kakšen poseben primer. Upam, da jih bomo lahko na predavanju tudi skupaj pogledali.

Pozdravljena Irena, Najprej se vam zahvaljujem za poslani e-mail. Zelo podrobno ste nam zadevo razložila in mislim, da ste res zelo prilagodljiva in nam želite resnično ustreči. Žal smo ljudje različni. Nekateri tega sploh ne opazijo oziroma ne razmišljajo ali ne dojamejo zadeve. Osebno mislim, Irena, da se maksimalno trudite z nami, da vam je veliko do tega da zadevo obvladamo, je pa res, da je veliko odvisno tudi od naše odzivnosti. Jaz sem se veliko naučila (čeprav sem najbrž pri črki A), uživam v vaših predavanjih in sem maksimalno vesela, da sem se začela ukvarjati z astrologijo. Lepo se imejte. 

Sonja Rigler

Draga Irena, včerajšnje predavanje je bilo super. Bala sem se, da smo se v odločitvi o celodnevni »turi« malo zmotili, pa vidim, da je bilo čisto ok. Še vso pot nazaj sva s kolegico premlevali aspekte, postavitve…»pametnjarili«, postavljali hipoteze… Skratka »not sva padli«. Včeraj se mi je zgodilo prvič, da so karte drugih nekaj »govorile«. Moja »fama«, da gledaememem/em/em/spanememem/embr /m samo svojo karto, malo še bivšega moža, sedanjega partnerja in otroka, vse ostalo pa ne obstaja in tudi ne bo. Pa so včeraj spregovorile in nakazale novo dimenzijo. Prelomnica… Super si izpeljala predavanje. Prav občudujem te, kako potrpežljivo in z neopaznim naporom vse izpelješ. Vsa naša (včasih tudi neumna…) vprašanja, radovednost, ko kot ovčke skačemo iz ene teme na drugo… Dobro ti gre. Sem pa prepričana, da si morala biti zelo, zelo utrujena in upam, da si srečno prispela domov. Vožnja po napornem dnevu zna biti zoprna. Skratka, veselim se že naslednjega predavanja. Lep bodi, predvsem pa ponosna, da lepšaš ure in življenja toliko ljudem.

Ti moram napisati, da so postali dnevi predavanj pravi balzam v mojem življenju. Veselim se jih in razbremenijo me celotedenskega »dela« in hitenja. Uživam in regeneriram moči. Zelo prijetno je. Tu in tam pa pride občutek, da moraš biti za astrologijo precej pogumna oseba. Včasih kakšnih stvari ni ravno lahko sprejeti. Ti znaš misli sicer odlično preusmeriti drugam, ampak v kartah je tudi veliko težkega, slabega in hudega. Vem, da je za eno stvar treba več potrditev…Pa vendar… ja, pogumen moraš biti, ali ne? Drugače astrologija ni zate… Irena, resnično lepo mi je na Tvojih predavanjih in želim ti lep vikend.

Tvoja dopisna šola je super, do sedaj sem ogromno napredovala in ni čisto nič, kar bi pogrešala, razen prijetnega druženja, ki ga dobiš le s pravo šolo (to sem pa videla v četrtek). A me nekaj ur vožnje le zmatrajo, pa se mi tudi zdi, da sem bolj tip, ki mora počasi pretuhtati in mleti. Zato tudi vnaprej raje ostajam v dopisni šoli.

Res imam srečo, da ste moja učiteljica v pravem pomenu te besede. Blaga nežna, ampak tudi vztrajna. Hvala in vse lepo vam želim

Še enkrat bi se vam zahvalila , da ste me povabili na redna predavanja. Upam, da ste prišli domov hitro, udobno in brez večjih težav. Všeč mi je vaš način predavanja. Tako kot ste rekli, nikoli ne slišimo prevečkrat istih stvari, da se nam samodejno vtisnejo v zavest in podzavest. Všeč mi je energija na našem tečaju, čeprav je bila sprva malo zavrta. Ni vam potrebno odgovoriti na to sporočilo. Vem, da ste zelo zaposlena in da dobivate mnogo pošte. Samo želela sem vam to napisati in se vam še enkrat zahvaljujem, da ste tako razumevajoča in pozorna do mene. Lep pozdrav do naslednjega srečanja in želim vam, da preživite prijeten vikend.

Najlepša hvala za naloge in dobre želje. Upam, da mi bo res uspelo predelati te vaje in osvojiti osnovno znanje astrologije. Ko bom naloge imela pripravljene vam jih bom poslala, da jih pregledate in me opozorite na napake. Tudi jaz bom vesela osebnega srečanja z vami. Pregledala sem tudi delavnice, ki jih pripravljate. Teme so zelo zanimive in mogoče se kakšne delavnice tudi udeležim.Hvala za vse vzpodbude in zaupanje, ki ga imate do mene.

Z znanjem iz dopisne šole sem zadovoljna. Verjetno precej doprinesejo naloge, ki jih pri normalnih tečajih ni. Ali pač? Marsikdaj se mi zdi, da vse razumem, ko pa moram aplicirati…tema. Naloga pa evforijo hitro postavi na pravo mesto in strpa v prave gabarite trenutnega znanja. Zato se mi zdi “več naloge« bolje kot »manj naloge«. Še posebej, če si lahko urnik in tempo prilagajam.

Sedaj razumem vašo prijateljico, za katero ste omenili, da je z veliko znanja šla v vaš začetni tečaj. To je res prava stvar. Toliko novih povezav se odpre tudi samo pri minimalnem osnovnem znanju, kot ga imam jaz. Na včerajšnjih predavanjih je bilo prebliskov precej. Takih pravih, »strelčeve kvalitete«…

Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino. I.

Ne bom rekla da si me z izdajo knjige presenetila. Sem bila pa presenečena nad tvojo fantastično razlago. Kolikor mi je poznana literatura v slovenščini je to prva knjiga, ki se je res splača vzeti v roke, če se želiš seznaniti z osnovami astrologije, tako da komaj čakam tvoj izvod nadaljevanja te knjige. B.

…čestitam ti za knjigo, ki si jo napisala in izdala. Veš, da sem jo kupila, ko sem jo zagledala na polici v Mk in prebrala? To je zelo uporaben učbenik in, kar je še prav posebej pohvalno, na enem mestu je zbranih veliko informacij, ki sem jih sama, ko sem začela s študijem astrologije, iskala po mnogih knjigah različnih avtorjev. Bravo Irena.:) Verjamem, da bo mnogim začetnikom olajšal začetne težave in odprl nove in drugačne poglede na astrologijo in njeno uporabnost. Je zdaj na vrsti prognostika? :-)))) Želim ti veliko uspeha in uresničenih sanj tudi v prihodnje. Lep pozdrav, P.

Pozdravljena Irena! Knjiga mi je v veliko veselje, pa sem prepričan da bo mnogim v veliko pomoč. Kot sem že omenil je res dobro napisana. Znaš poiskati bistvo, pa saj kot sem že slišal, je v tvoji šoli tako, kar mislim, da je darilo vesolja, zato ga je vredno negovati. Res sem vesel, da si si vzela čas za pogovor. S teboj bi se lahko človek pogovarjal in pogovarjal, res si prijetna, pozitivno naravnana, želiš ustreči, pomagati, sodelovati, učiti…., pa saj to že sama veš. Na tvoji poti ti želim od srca maksimalno dobro, lepo, pozitivno. Še enkrat hvala. Lp, B.

Ojla, Irena, naj te pohvalim še sam. Kot dolgoletni skeptik do astrologije moram priznati, da sem navdušen nad tvojo preprostostjo in smislom, da najdeš prave besede, ki mi pomagajo, da vidim vsako situacijo v nekoliko drugačni luči. Prijateljsko pa bi te prosil, da ostaneš takšna kot si – tudi zdaj, ko si izdala knjigo.:-) T.

Pozdravljeni, ga. Irena Stopar ! Najprej iskrene čestitke in vsa pohvala vašemu učbeniku za osnove astrologije. Že, ko sem knjigo zagledala na knjižni polici, se mi je zazdelo, da gre za knjigo, ki je nekaj drugačnega od dosedanjih že napisanih knjig o astrologiji. Njen estetski zunanji videz v kombinaciji modre in rumene barve, je bil verjetno izbran z določenim namenom. Z astrologijo se spoznavam že kar nekaj časa, pa se moram še veliko naučiti. Prebrala sem veliko astrološke literature, zato lahko samo pohvalim zelo razumljivo, sistematično in strokovno podano gradivo o osnovah astrologije. S prijaznimi pozdravi, M.

Živijo, moram vas pohvaliti. Zelo rada prebiram vaš bilten, čeprav je za moje znanje astrologije morda malo premalo zahteven. Sem pa vesela, da me vsak mesec pričaka v poštnem nabiralniku vsaj nekaj “živega” in ohranja moj stik z astrologijo. Všeč mi je, da ste dodali datume, ko se dogaja kaj drugačnega na nebu, da ni potrebno za npr. lunacije in retrogradne planete kar naprej brskati po efemeridah. Pogumno naprej in morda pomislite tudi na bolj zahtevne teme. Anita

Irena, hvala za ves tvoj trud, res si enkratna. Predvsem kot človek, ki ga skoraj ni več možno srečati, tako iskrena in predana poslanstvu, ki ga opravljaš.

Ste tudi vi pridobili znanje pod mojim mentorstvom? Napišite mi, kaj vam je prineslo dobrega!

[Form id="17"]

>