MNENJA – KNJIGA

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj komentarjev o tem, kaj menijo bralci moje knjige.


dr. Manca Košir

dr. Manca Košir

Draga Irena,vedno vas rada preberem, ker se iz vaših besedil svetlika svettloba, prijaznost, milina, sočutje.

HVALA VAM ZA VSE TO.

Super, da ste danes posvetili temo hvaležnosti. Se ne bi mogla bolj strinjati, kot se, da je to ena najpomembnejših vrlin v našem življenju. Ki predvsem osrečuje tistega, ki je sposoben in mu srce zapoje: HVALA!

Hvala potemtakem, draga Irena!

Lep pozdrav, Manca Košir
www.mancakosir.com


Ga. Irena lepo pozdravljena, Še enkrat hvala za vaš klic. Bila sem ga zelo vesela. Knjigo že berem, zelo poučna in zanimiva, super. Nada Vidmar


Glede učenja astrologije se odločam že dve desetletji. Ko pa mi je v knjižnici prišla pod roke vaša knjiga, sem se odločila, da jo preberem. Navdušena sem na preprosto razlago, o kateri sem že brala na vaši spletni strani. Se strinjam. Prijavljam se tudi na predstavitev astrologije. Nevenka


Irena, živjo, Povedati ti moram, da sem navdušena nad knjigo. Vse je tako enostavno. V kombinaciji z nalogami v spletni učilnici, sem se res veliko naučila. Prosim, da mi odpreš naslednji tečaj. Karmen


Pozdravljena Irena, Vsako nedeljo dopoldan v miru ob obredu kava, doma preberemo vas članek v Nedelu. SUPER SO, današnji pa mi je prav za prvo Adventno nedeljo, čudovit za vsakogar in se ga je za držati vsak dan celo leto.

Irena hvala in se naprej pišite o zanimivih stvareh, saj je v današnji družbi to res velik problem. Nasa celotna ekipa v salonu pa vas bo razvajala in skrbela za lep izgled pričeske, da bo hvaležnost in počutje se boljše.

Uživajte in lep december,

Renata Strmec, Frizerski salon Renata Litija


Draga gospa Irena, Zelo sem vesela, ker sem naletela na vašo knjigo. Prebrala sem jo zelo hitro. Najbolj me je presenetilo, kako preprosto znate opisati astrologijo. Tega nisem našla še v nobeni drugi knjigi. Verjemite, prebrala sem jih cel kup. Uspešno delo še naprej vam želim. Milena

P.S. Nestrpno čakam nadaljevanje. Sporočite mi, ko izdate naslednjo knjigo.


Pozdravljeni, Knjiga, ki ste mi jo poslali po pošti, pa moram priznat da je zelo dobro in razumljivo napisana. Ko bi le vsi učbeniki bili tako razumljivi.


Res imam srečo, da ste moja učiteljica v pravem pomenu te besede. Blaga nežna, ampak tudi vztrajna. Hvala in vse lepo vam želim.


Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino. I.


Ne bom rekla da si me z izdajo knjige presenetila. Sem bila pa presenečena nad tvojo fantastično razlago. Kolikor mi je poznana literatura v slovenščini je to prva knjiga, ki se je res splača vzeti v roke, če se želiš seznaniti z osnovami astrologije, tako da komaj čakam tvoj izvod nadaljevanja te knjige. B.


…čestitam ti za knjigo, ki si jo napisala in izdala. Veš, da sem jo kupila, ko sem jo zagledala na polici v Mk in prebrala? To je zelo uporaben učbenik in, kar je še prav posebej pohvalno, na enem mestu je zbranih veliko informacij, ki sem jih sama, ko sem začela s študijem astrologije, iskala po mnogih knjigah različnih avtorjev. Bravo Irena.:) Verjamem, da bo mnogim začetnikom olajšal začetne težave in odprl nove in drugačne poglede na astrologijo in njeno uporabnost. Je zdaj na vrsti prognostika? :-)))) Želim ti veliko uspeha in uresničenih sanj tudi v prihodnje. Lep pozdrav, P.


Pozdravljena Irena! Knjiga mi je v veliko veselje, pa sem prepričan da bo mnogim v veliko pomoč. Kot sem že omenil je res dobro napisana. Znaš poiskati bistvo, pa saj kot sem že slišal, je v tvoji šoli tako, kar mislim, da je darilo vesolja, zato ga je vredno negovati. Res sem vesel, da si si vzela čas za pogovor. S teboj bi se lahko človek pogovarjal in pogovarjal, res si prijetna, pozitivno naravnana, želiš ustreči, pomagati, sodelovati, učiti…., pa saj to že sama veš. Na tvoji poti ti želim od srca maksimalno dobro, lepo, pozitivno. Še enkrat hvala. Lp, B.


Ojla, Irena, naj te pohvalim še sam. Kot dolgoletni skeptik do astrologije moram priznati, da sem navdušen nad tvojo preprostostjo in smislom, da najdeš prave besede, ki mi pomagajo, da vidim vsako situacijo v nekoliko drugačni luči. Prijateljsko pa bi te prosil, da ostaneš takšna kot si – tudi zdaj, ko si izdala knjigo. T.


Pozdravljeni, ga. Irena Stopar ! Najprej iskrene čestitke in vsa pohvala vašemu učbeniku za osnove astrologije. Že, ko sem knjigo zagledala na knjižni polici, se mi je zazdelo, da gre za knjigo, ki je nekaj drugačnega od dosedanjih že napisanih knjig o astrologiji. Njen estetski zunanji videz v kombinaciji modre in rumene barve, je bil verjetno izbran z določenim namenom. Z astrologijo se spoznavam že kar nekaj časa, pa se moram še veliko naučiti. Prebrala sem veliko astrološke literature, zato lahko samo pohvalim zelo razumljivo, sistematično in strokovno podano gradivo o osnovah astrologije. S prijaznimi pozdravi, M.


POTREBUJETE SVOJ IZVOD KNJIGE? BI TUDI VI DELILI KAKŠNO IZKUŠNJO Z MENOJ ALI DRUGIMI LJUDMI? PIŠITE MI!

[Form id="16"]

>