KRATKI TEČAJI

Kratki astrološki tečaji so namenjeni tistim, ki nimajo veliko časa. Želijo pa si spoznati prav posebno temo ali se naučiti le ene lekcije celotnega izmed vseh razpisanih tečajev.

Podroben opis

S klikom na ime tečaja se bo odprlo novo okno, v katerem si boste lahko prebrali podrobnosti o tečaju in znanju, ki ga boste z udeležbo pridobili. Na tej strani je dodan le krajši opis.


Tečaj Otroci v horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Tečaj Otroci v horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Otroci v horoskopu

Otroci so naše bogastvo. Na tečaju boste spoznali, kako iz lastnega horoskopa oz. horoskopa staršev ugotoviti značajske lastnosti otroka.

Po tečaju boste vedeli, da se nima smisla jeziti na otroke, saj so v horoskopu staršev precej natančno opisani. Torej v horoskopu, ki velja od dne, ko še vedeli niste, ali boste imeli otroke!

Tečaj je primeren za starše, stare starše in vse druge, ki jih zanima odnos med otrokom in starši.


Ostali kratki tečaji

Preštudirate lahko skoraj kateri koli del katerega koli tečaja. Ni pomembno, ali bi radi pridobili novo znanje ali le ponovili, kar ste nekoč že znali. Za iztočnico navajam le nekatere izbrane teme.

Uvod v astrologijo
Astrološka znamenja

Planeti v horoskopu
Planeti v astroloških znamenjih

Hiše v horoskopu
Planeti v hišah

Aspekti v horoskopu
Planeti v aspektih

Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, stopinje zodiaka
Izračun horoskopa

Sonce
Luna
Ascendent
Vladar Ascendenta
Kiron
Lilit
in še mnogo drugih tečajev.

Razpisane tečaje in njihovo vsebino boste našli v pod-menijih izbranega celotnega tečaja. Lahko pa mi pišete, če želite osvojiti posebno temo. Zagotovo obstaja tečaj, v katerem boste znanje lahko osvojili.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE! PIŠITE MI!

[Form id="17"]

>