KONZULTACIJE

Konzultacije so namenjene spletnim slušateljem, ki samostojno študirajo snov v spletni učilnici. Pridružite se nam lahko tudi ostali, slušatelji predavanj v predavalnici in zunanji udeleženci.

Dodatne usmeritve in odgovori na vaše dileme

Na konzultacijah vam bom dodatno pojasnila snov, se z vami pogovorila glede dodatnih usmeritev pri študiju in vam pokazala kakšen “trik”, kako še bolje uporabiti vaše znanje v praksi. Zato pridite, s seboj prinesite vprašanja in bodite radovedni.

Mnogi slušatelji tožijo, da se ne morejo z nikomer pogovarjati o svojem znanju. Konzultacije so za vas priložnost, da spoznate podobno misleče ljudi in stkete dragocene vezi z menoj in drugimi ljubitelji astrologije.

Vaša osebna mentorica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Skozi pravila in astrološka (ali druga) znanja, ki jih želite pridobiti, vas bom vodila astrologinja Irena Stopar.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev. Več o meni si lahko preberete tukaj.

Dodatna vprašanja in prijava

Zaradi vašega udobja, vas prosim za prijavo vsaj 3 dni pred dogodkom.

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko spodnjega obrazca, e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE! PIŠITE MI!

[Form id="84"]

>