www.astrolog.si
Shares
Shares

KNJIGE

Vsak astrolog in ljubitelj astrologije potrebuje dobro strokovno literaturo. Na tej strani boste našli seznam mojih knjig in učbenikov ter predloge tistih, ki vam bodo v pomoč pri učenju astrologije ter vsakodnevni uporabi v praksi.

Nekatere knjige lahko kupite na moji spletni strani, druge preko tujih založb. Kliknite na sliko knjige in odprla se bo nova povezava, kjer boste lahko knjigo naročili.


NOVA KNJIGA!!!                Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, avtorica Irena Stopar

​V knjigi SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV - Vpliv Lune, Luninih men in mrkov na vaše življenje, avtorica Irena Stopar, boste našli vse, kar morate vedeti o uporabi Luninih men in mrkov v kombinaciji z vašim rojstnim horoskopom.


Učbenik za osnove astrologije

Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar

V knjigi z naslovom Učbenik za osnove astrologije iz zbirke ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I podrobno opisujem temelje astrologije. Tiste osnovne pojme, ki jih morate dobro poznati, preden se lotite razlage katerega koli horoskopa.


Brezplačna E-knjiga Letni horoskop 2017

Brezplačna e-knjiga za bralce e-novic 

Letni horoskop 2017, avtorica Irena Stopar

Ob prijavi na brezplačne e-novice boste prejeli E-knjigo Letni horoskop 2017 povsem brezplačno. 


Učbenik za osnove astrologije

Lunine Bukve 2017, avtorica Irena Stopar

Lunin koledar po mesecih s setvenimi podatki nas bo tudi prihodnje leto oskrboval z napotki za izvajanje različnih aktivnosti (sajenje in setev, hujšanje z luno, sekanje posameznih vrst lesa in drugo) v skladu z luno. Lunine bukve 2017 lahko naročite pri Založbi Kmečki glas.