Učbenik za osnove astrologije – z video posnetkom intervjuja

Učbenik za osnove astrologije

Knjiga Učbenik za osnove astrologije

V knjigi z naslovom Učbenik za osnove astrologije podrobno opisujem temelje astrologije. Osredotočim se na tiste osnovne pojme, ki jih morate dobro poznati, preden se lotite razlage katerega koli horoskopa. Dodajam pa še nekaj posebnosti, ki včasih dopolnijo razlago horoskopa.

Kaj so osnove v astrologiji?

Osnove astrologije so kot temelji pri gradnji hiše. Če so trdni, imate dobre možnosti, da boste zadovoljni z bivanjem v njej. V kolikor temelji niso trdni, se lahko zgodi, da se bo podrla, čeprav boste vložili še toliko energije v načrtovanje in opremo prostorov. 

Z razumevanjem osnov astrologije in razvijanjem sposobnosti za samostojno sestavljanje različnih opisov v rojstnem ali katerem koli drugem horoskopu boste postali odličen astrolog. Z znanjem (le) osnov astrologije boste lahko marsikaj razbrali iz horoskopa. 

Osnovam rada rečem kar abeceda astrologije, kajti astrološka znamenja, planeti, hiše in aspekti (odnosi med planeti) vam bodo dali informacije kaj lastnika horoskopa pritegne. Povedo vam, na kakšen način deluje, razmišlja, česa si želi, česa ne mara in še marsikaj.

Razlaga, opisi in informacije iz Učbenika za osnove astrologije vam bodo v pomoč, ko boste razmišljali o karakterju človeka, o primernem načinu pogovora, o izkazovanju ljubezni, o vedenju na področju materialne blaginje, denarja in financ, o odnosu s starši, o možnostih zaposlitve ali lastne kariere in še veliko več.

Potrebovali jo boste tudi pri učenju astrologije, pri tečaju Osnove astrologije in v vseh naslednjih tečajih Moje Akademije. 

Knjigo naročite v Moji Akademiji (klik tukaj ali na gumb NAROČAM KNJIGO). 

Predstavitev knjige Učbenik za osnove astrologije na ATV Litija

Oglejte si video posnetek predstavitve knjige ob 2. izdaji, ki je nastal na ATV Litija. Kvaliteta posnetka žal ni najboljša, a boste izvedeli kaj novega in zanimivega o knjigi in dogajanju ob izdaji. Za njo je bila knjiga večkrat ponatisnjena. Do tega trenutka je izšla nova izdaja knjige s prenovljeno podobo (slika zgoraj), a isto vsebino. 

Naročilo knjige

Vam je bila predstavitev knjige Učbenik za osnove astrologije všeč?

Aktualna knjiga ima prenovljeno podobo, vsebina pa je skoraj enaka! Vaša je lahko že v nekaj delovnih dneh.

Knjigo naročite v Moji Akademiji (klik tukaj ali na gumb NAROČAM KNJIGO). 

Vaše mnenje šteje! 

Povejte, kaj menite o knjigi!

Že imate knjigo Učbenik za osnove astrologije ali ste jo vsaj prebrali, a še niste povedali, kaj mislite o njej? 

Prosim, da v obrazec zapišite, kako ste knjigo doživeli. Dodajte, ali bi jo priporočali tudi drugim ljubiteljem astrologije. 

Vesela bom vsakega vašega mnenja.

Opomba: Vaše mnenje brez vašega izrecnega dovoljenja nikoli ne bo javno objavljeno!

Kaj menite o knjigi Učbenik za osnove astrologije?
Bi Učbenik za osnove astrologije priporočili tudi drugim? Zakaj?
Koliko zvezdic bi pripisali knjige Učbenik za osnove astrologije?

Mnenja bralcev

Za pokušino preberite, kaj menijo o knjigi Učbenik za osnove astrologije ljudje, ki so jo že prebrali ali jo celo vsak dan znova uporabljajo ob svojih razlagah.


I.

Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino.


B.

Pozdravljena Irena! Knjiga mi je v veliko veselje, pa sem prepričan da bo mnogim v veliko pomoč. Kot sem že omenil je res dobro napisana. Znaš poiskati bistvo, pa saj kot sem že slišal, je v tvoji šoli tako, kar mislim, da je darilo vesolja, zato ga je vredno negovati. Res sem vesel, da si si vzela čas za pogovor. S teboj bi se lahko človek pogovarjal in pogovarjal, res si prijetna, pozitivno naravnana, želiš ustreči, pomagati, sodelovati, učiti…., pa saj to že sama veš. Na tvoji poti ti želim od srca maksimalno dobro, lepo, pozitivno. Še enkrat hvala. Lp,


Slušateljica

Res imam srečo, da ste moja učiteljica v pravem pomenu te besede. Blaga nežna, ampak tudi vztrajna. Hvala in vse lepo vam želim.


Karmen

Irena, živjo, Povedati ti moram, da sem navdušena nad knjigo. Vse je tako enostavno. V kombinaciji z nalogami v spletni učilnici, sem se res veliko naučila. Prosim, da mi odpreš naslednji tečaj.


I.

Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino.


T.

Ojla, Irena, naj te pohvalim še sam. Kot dolgoletni skeptik do astrologije moram priznati, da sem navdušen nad tvojo preprostostjo in smislom, da najdeš prave besede, ki mi pomagajo, da vidim vsako situacijo v nekoliko drugačni luči. Prijateljsko pa bi te prosil, da ostaneš takšna kot si – tudi zdaj, ko si izdala knjigo.


B.

Ne bom rekla da si me z izdajo knjige presenetila. Sem bila pa presenečena nad tvojo fantastično razlago. Kolikor mi je poznana literatura v slovenščini je to prva knjiga, ki se je res splača vzeti v roke, če se želiš seznaniti z osnovami astrologije, tako da komaj čakam tvoj izvod nadaljevanja te knjige.


Nevenka

Glede učenja astrologije se odločam že dve desetletji. Ko pa mi je v knjižnici prišla pod roke vaša knjiga, sem se odločila, da jo preberem. Navdušena sem na preprosto razlago, o kateri sem že brala na vaši spletni strani. Se strinjam. Prijavljam se tudi na predstavitev astrologije.

Iz Učbenika za osnove astrologije sem se učila astrologije


IRENA ŠUŠTERŠIČ

Osnove astrologije je odlična knjiga. Iz nje sem se učila in jo z veseljem prebiram tudi kar tako kadar me karkoli zanima določena tema. Ali pa da osvezim znanje. Hvala za to knjigo. Je izčrpna in lahko razumljiva, za 5.

Preprosto opisana astrologija


Milena

Draga gospa Irena, Zelo sem vesela, ker sem naletela na vašo knjigo. Prebrala sem jo zelo hitro. Najbolj me je presenetilo, kako preprosto znate opisati astrologijo. Tega nisem našla še v nobeni drugi knjigi. Verjemite, prebrala sem jih cel kup. Uspešno delo še naprej vam želim.

P.S. Nestrpno čakam nadaljevanje. Sporočite mi, ko izdate naslednjo knjigo.

Knjiga je markirana


Boža

Vašo knjigo uporabljam in je markirana z več listki, da se občasno vračam na posamezne strani, poglavja. Astrologija je res lepa, čudovita in vseobsegajoča veda in vam kar malo zavidam, da ste ji imeli možnost posvetiti toliko časa v vašem življenju. Verjetno bom jaz to storila v naslednjem ☺

Učbenik za 5 zvezdic


OLGA GUTMAN

Kogar zanima ta tema, je dober. Dobro je prebrati stvari iz različnih področij. Samo, da se branju tega učbenika sedaj, v tem času ne morem kaj dosti posvečati , ker trenutno pišem svoj šesti roman in mi ta, zraven vse drugih zaposlitev vzame kar precej časa. Vsekakor bi ga priporočala, saj je dobro spoznati književnost iz različnih področij. Pa dala bi mu 5 zvezdic.


Bralka Učbenika za osnove astrologije

Pozdravljeni,

Knjiga, ki ste mi jo poslali po pošti, pa moram priznat da je zelo dobro in razumljivo napisana. Ko bi le vsi učbeniki bili tako razumljivi.


M.

Pozdravljeni, ga. Irena Stopar ! Najprej iskrene čestitke in vsa pohvala vašemu učbeniku za osnove astrologije. Že, ko sem knjigo zagledala na knjižni polici, se mi je zazdelo, da gre za knjigo, ki je nekaj drugačnega od dosedanjih že napisanih knjig o astrologiji. Njen estetski zunanji videz v kombinaciji modre in rumene barve, je bil verjetno izbran z določenim namenom. Z astrologijo se spoznavam že kar nekaj časa, pa se moram še veliko naučiti. Prebrala sem veliko astrološke literature, zato lahko samo pohvalim zelo razumljivo, sistematično in strokovno podano gradivo o osnovah astrologije. S prijaznimi pozdravi,


Nada Vidmar

Ga. Irena lepo pozdravljena, Še enkrat hvala za vaš klic. Bila sem ga zelo vesela. Knjigo že berem, zelo poučna in zanimiva, super.


P.

…čestitam ti za knjigo, ki si jo napisala in izdala. Veš, da sem jo kupila, ko sem jo zagledala na polici v Mk in prebrala? To je zelo uporaben učbenik in, kar je še prav posebej pohvalno, na enem mestu je zbranih veliko informacij, ki sem jih sama, ko sem začela s študijem astrologije, iskala po mnogih knjigah različnih avtorjev. Bravo Irena.:) Verjamem, da bo mnogim začetnikom olajšal začetne težave in odprl nove in drugačne poglede na astrologijo in njeno uporabnost. Je zdaj na vrsti prognostika? :-)))) Želim ti veliko uspeha in uresničenih sanj tudi v prihodnje. Lep pozdrav,

Vaša knjiga je perfektna


Stanislav Lončarič

Nazorna in pregledna in nič mistična, če nočeš. Čestitam!

Razumljiva in strokovna


Lidija Al Mahdawi

Knjiga je zelo razumljiva in strokovna. Čestitke! Preporočam jo za ljubitelje astrologije in tistim, ki se je želijo naučiti . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

>