KAKO POTEKA OSEBNI POSVET

Na vsak posvet pri meni se je potrebno naročiti na povezavi tukaj. Po prejemu naročila in vašega nakazila, uskladiva termin posveta preko e-pošte. Ob dogovorjenem času pa vas pokličem na vašo telefonsko številko.

V prvih nekaj minutah se pogovoriva o namenu vašega posveta. Med pogovorom se odločim, katera moja znanja in izkušnje vam bodo najbolj koristile.

V primeru astrološkega posveta, izrišem vaš rojstni horoskop in horoskope, ki govorijo o trendih vaše prihodnosti. Zato imejte pripravljene rojstne podatke (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih ne poznate, poglejte v Rojstni list, kjer so običajno zapisani.

Rojstnih podatkov mi od uveljavitve GDPR ne pošiljajte preko e-pošte! Povedali mi jih boste na začetku posveta. 

Nato se z vami pogovorim, čemu bi se bilo dobro izogniti, kaj je mogoče storiti v dani situaciji in katere dobre vplive bi bilo vredno izkoristiti.

Astrologija in osebnostna preobrazba

Pri posvetih že več let ne uporabljam le astrologije. Moja specializacija je osebnostna preobrazba. Dodatna znanja in izkušnje, ki sem jih pridobila z izobraževanjem in delom, uporabljam na vseh posvetih.

Lahko se zgodi, da vam namesto odgovora postavim nekaj dodatnih vprašanj. Z njihovo pomočjo se boste že med posvetom ali ob premišljevanju kasneje odločili, kaj bi bilo vredno spremeniti. Razumeli boste, katere lastnosti in dejanja vas podpirajo, čeprav vam morda vaša okolica govori, da z najboljšim delom sebe nekaj počnete narobe.

Sprejemam le kliente, ki mi dovolijo, da jih ob tem motiviram za spremembo in iskanje novih rešitev oz. najboljših odločitev, ki jim lahko spremenijo življenje na bolje. Tudi vam želim pomagati najti le tisto, kar vam bo koristilo in vas popeljalo do sreče.

Ne odgovarjam na sledeča vprašanja in teme

Ne odgovarjam na vprašanja, povezana z zdravjem (bolezni), ker nisem zdravnica. Tega v skladu z astrološko etiko ne bi smel početi noben astrolog, ki nima medicinske izobrazbe, saj vam lahko škoduje! Ne odgovarjam na vprašanja, povezana z dolžino življenja in podobno.

Ne odgovarjam na vprašanja, povezana z odraslimi otroci. Če so polnoletni, jim svetujte, da se naročijo posvet sami. Lahko jim posvet plačate, pogovorila pa se bom z njimi. 

Ne odgovarjam na vprašanja o drugih ljudeh, razen v primeru, ko želite razumeti odnos in dogajanje med vama (vami). Primer: Kaj ima vaš mož z ljubico oz. kaj se med njima dogaja, je njun problem. Ne odgovarjam na vprašanja, povezana s tem, kako srečen ali nesrečen je vaš nekdanji partner s svojo sedanjo izbranko ali izbrancem. Z vami se lahko pogovarjam o tem, kaj se dogaja v vajinem odnosu, zakaj vas zapušča, kako odnos popraviti ali se odločiti, da ga zapustite.

Uporabila bom vse svoje znanje in izkušnje, da vam pomagam do sreče. 

Telefonski posvet

Posvet pri meni poteka preko telefona. 

Snemanje posvetov ni dovoljeno!

Kako se prijaviti?

Svoj izbrani termin lahko rezervirate po oddanem naročilu v Moji Akademiji na povezavi tukaj. Po oddanem naročilu termin posveta uskladiva preko e-pošte. 

>