KAKO NASTANE ROJSTNI HOROSKOP

Radovedni ljudje želijo vedeti kako nastane njihov rojstni horoskop. Če spadate mednje, si boste z veseljem prebrali naslednje vrstice.

Naslovnica Horoskop 4

Naslovnica Horoskop 4

Na podlagi vaših poslanih rojstnih podatkov (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva) bom izračunala in izrisala vaš rojstni horoskop. Vaš horoskop je unikaten – velja le za vas.

Na osnovi izračunih postavitev planetov in drugega v vašem horoskopu, bom dodala opise, ki jih boste lahko razumeli. Vse, dokler ne bodo opisani vsi planeti v znamenjih, hišah in aspektih, ki jih sestavljajo med seboj.

Nato vam bom vaš izvod poslala, vključno s čudovito naslovnico vašega horoskopa.

Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti. Kajti slabosti lahko z mojo pomočjo spremenite v svoje največje prednosti.

Tiskan ali elektronski izvod

Obliko, v kateri želite prejeti svoj rojstni horoskop, poljubno izberete sami. Na voljo vam je tiskan ali elektronski izvod.

Izberite svojo sliko

Ob odločitvi, da bi radi spoznali svoje vrline in preobrazili slabosti, lahko sami izberete sliko horoskopa. Ob prijavi le navedite številko slike. V kolikor slike ne boste izbrali sami, bom izbrala za vas tisto, ki najbolje opisuje vaš karakter.

>