IZKORISTITE OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop

Osebni dnevni horoskop za leto dni

Webinar Izkoristite Osebni dnevni horoskop


Osebni dnevni horoskop je lahko izjemno koristen pripomoček pri odločanju, kaj se vam splača dnevno postoriti. 

Dobri in slabi dnevi

V njem boste za vsak dan posebej našli napotke, kako ravnati, da boste srečni in uspešni. Kajti vsak dan se energija dneva spreminja. V vašem življenju so dnevi, ko vam lahko gre vse “kot po maslu” in dnevi, ko “ima hudič mlade”.

Velja le za vas

Da boste dobre dneve lahko izkoristili in se izognili težavam, vam lahko pomaga vaš Osebni dnevni horoskop. To je tisti, ki velja le za vas in nikogar drugega, saj je zapisan na osnovi vaših rojstnih podatkov. Zato pridite na delavnico in izkoristite še več možnosti zase.

Kaj boste spoznali?

Na delavnici se boste naučili koristno uporabiti vaš Osebni dnevni horoskop. Ker se v nekaterih dnevih pozitivni in negativni vplivi prepletajo, vam bom na vašem primeru pojasnila, kako ga uporabiti tudi v teh dneh.

Na delavnici ne bo odvečne teorije. Osredotočila se bom le na praktično uporabo vašega Osebnega dnevnega horoskopa in možnosti, ki jih lahko izkoristite zase.

Primer iz prakse

Na posvet je prišel gospod pred pomembno življenjsko odločitvijo. Žena mu je pred časom podarila Osebni dnevni horoskop, zato sem ga vprašala kako ga uporablja. Odgovoril mi je, da ga občasno prebere. Najpogosteje za nazaj. Na posvetu sem mu nato razložila še, kako naj svoj horoskop uporabi bolj učinkovito. Zadovoljen mi je zagotovil, da bo zdaj njegov horoskop postal njegov boljši prijatelj, ker ga bo znal bolje uporabiti.

Ker vem, da vam lahko le uporaba vašega Osebnega dnevnega horoskopa olajša organizacijo vašega časa in učinkovito pomaga pri opravljanju vaših vsakodnevnih opravil, vas vabim na delavnico, kjer se boste tega naučili. Znanje bo z vami ostalo do konca vaših dni, zato boste morda rekli, da je ča, namenjen delavnici, ena najboljših investicij v vašem življenju.

Webinar je lahko za vas brezplačen 

Za naročnike aktualnega Osebnega dnevnega horoskopa z letno naročnino, ki jo lahko kadarkoli prekličete, vam bom podarila webinar. 

Vsebina webinarja

Na webinarju ni odvečne teorije.

1. Spoznali boste, kako dogodki nastajajo.
2. Kako ravnati pod stresnimi vplivi.
3. Kako izkoristiti prijetne vplive. 
4. Kako uporabljam Osebni dnevni horoskop sama za načrtovanje svojih dni. 

Po webinarju boste znali Osebni dnevni horoskop uporabiti tako, da vam bo koristil.  

Predznanje

Predznanja ne potrebujete. Snov webinarja je tako preprosto razložena, da jo boste lahko uporabili, če ste popolni začetnik v astrologiji in le občasno kaj preberete o njej ali že veliko veste o njej.  

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

Urnik tečajev v Moji Akademiji

V najsodobnejši spletni učilnici Moja Akademija boste imeli omogočen dostop do webinarja takoj po urejenem vpisu. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja? Izberite webinar in pridobite znanje, ki ga boste koristno uporabljali vse življenje!

>