BREZPLAČNI IZRIS HOROSKOPA - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Shares

BREZPLAČNI IZRIS HOROSKOPA

Rojstni horoskop vam pomaga razumeti, kaj vam je bilo položeno v zibelko. Mnogo dobrega živi v vas. Teh lastnosti se je dobro zavedati, saj z njihovo pomočjo ustvarjate srečo in uspeh. Pogosteje, kot jih pokažete, več dobrega se vam obeta v življenju.

Je močno orodje, s pomočjo katerega lahko pridobite službo, več denarja, izberete primernega partnerja, izboljšate družinske odnose in še veliko drugega.

Za vas povsem brezplačno

Primer izrisa horoskopa

Izračun in izris horoskopa s programom

Veliko ljudi, ki pride k meni na posvet ali mi piše, se sklicuje na že izrisani horoskop. V mnogih primerih je napačno izrisan in zato daje napačne odgovore.

Ker si želim, da bi imeli v rokah orodje, ki vam bo dalo odgovore na vaša vprašanja, sem vam pripravljena pomagati s tem, da vam pošljem pravilnega.

Podarjam vam možnost, da naročite svoj brezplačni izris rojstnega horoskopa povsem brezplačno.

Naročite ga lahko tudi za svoje domače, prijatelje, znance, sodelavce ali koga drugega, ki ga želite razveseliti. Le v kontaktni obrazec v rubriki vaše sporočilo pripišite njihovo ime in priimek ter rojstne podatke. Lahko pa za vsakega od njih pošljete obrazec.

Prejeli boste e-izvod v .pdf datoteki preko e-pošte.

Kako do vašega rojstnega horoskopa?

Najhitreje boste svoj horoskop prejeli, če izpolnite spodnji obrazec. Vanj zapišite vse zahtevane podatke, ki jih potrebujem za izračun, izris in pošiljanje horoskopa.

POŠLJITE MI BREZPLAČNI IZRIS HOROSKOPA

Ime in priimek:*
E-pošta:*
Dan, mesec, leto rojstva:*
Ura in minuta rojstva: *
Kraj rojstva: (za manjši kraj, napišite najbližji večji kraj)*
Izračun, izris in pošiljanje horoskopa je: *
Vaše sporočilo:
Prijavljam se na novice. *
Prepišite kodo: