VLADAR ASCENDENTA

Vladar Ascendenta je zelo pomemben planet pri razlagi horoskopa. Od njegove postavitve v horoskopu je odvisno, kaj vas zanima in kako vam gre od rok tisto, kar si želite ustvariti v življenju.

Kaj boste pridobili?

Na tečaju boste spoznali kaj je vladar Ascendenta. Da je to planet, ki močno vpliva na vaše življenje. Naučili se ga boste določiti in opisati njegov vpliv.

Glede na postavitev v horoskopu (v hišah in aspektih) lahko do določene mere sami usmerjate, česa se boste oklenili in kaj boste raje izpustili iz svojega življenja.

Razumeli boste, zakaj se najraje osredotočate na določeno življenjsko področje in kaj vam to lahko prinese v vaše življenje.

Vsebina tečaja

  • Vladar Ascendenta
  • Vladar Ascendenta v astroloških znamenjih
  • Vladar Ascendenta v hišah horoskopa
  • Vladar Ascendenta v aspektih
  • Praktični primer razlage vladarja Ascendenta v horoskopu

Na tečaju Vladar Ascendenta v horoskopu boste spoznali kaj predstavlja ta planet in kako vpliva na vaše zanimanje za različna življenjska področja. Nato boste rešili praktični primer razlage vladarja Ascendenta v horoskopu. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, na praktičnem primeru razložite ta del horoskopa.

Tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo svojih rojstnih podatkov. 

​Način pridobivanja znanja

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici Moja Akademija. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa.

Za uspešno znanje vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

​Urnik tečajev

V spletni učilnici začnete kadarkoli po urejenem vpisu. Celo danes.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

>