SONCE V HOROSKOPU

Sonce v rojstnem horoskopu

Sončev mrk v astrologiji, astrologinja Irena Stopar


"Spoznaj sebe!" pravi napis v Delfih.

Sonce je edina zvezda našega osončja. Okoli njega se vrtijo planeti in vsa druga nebesna telesa našega osončja.

Podobno kot v vesolju, ima izjemno pomembno vlogo tudi v vašem rojstnem horoskopu in s tem v vašem življenju. Pa tudi v življenju vsakega drugega človeka. 

En od najlažjih načinov poznavanja sebe kakršni ste v resnici, je spoznavanje sebe skozi rojstni horoskop. Sonce je pri tem izjemnega pomena, zato se boste v tem tečaju ukvarjali predvsem s seboj in tistim, kar je najpomembnejše za vas

Kaj boste pridobili?

Spoznali boste, kako pomembno je Sonce v rojstnem horoskopu in kako izkoristiti njegovo postavitev za uresničenje tistih želja, ki jih še vedno nosite v sebi. Razumeli boste še, kaj vas vodi in motivira, da nekaj lahko uresničite, nečesa drugega pa ne. 

Po tečaju bi morali prepoznati šibko Sonce in močno Sonce. Kajti ti vsako deluje na svoj način. Šibko Sonce prinaša neuspeh in razočaranja, močno pa karizmo, občudovanje in uspešno življenje. 

S pomočjo horoskopa boste lahko prepoznali svoje cilje, želje in ljudi, ki vam lahko pomagajo zaživeti kot si želite. Vedeli boste, v katere nesrečne okoliščine vas vleče. Nato boste lahko poiskali načine, kako se jim izogniti in v svoje življenje pritegniti več tistega, kar si resnično želite.

Razumeli boste, kaj bi bilo smiselno spremeniti v vašem življenju, ker boste nato lepše živeli. Spoznali pa boste tudi, katere svoje lastnosti je vredno še nadgraditi in razvijati, ker vam prinašajo zadovoljstvo in uspeh.

Vsebina tečaja Sonce v rojstnem horoskopu

1. Sonce
2. Sonce v astroloških znamenjih
3. Sonce v hišah horoskopa
4. Sonce v aspektih
5. Praktični primer razlage Sonca v horoskopu

Na tečaju Sonce v rojstnem horoskopu boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato boste rešili praktični primer razlage odnosa Sonca in Lune v horoskopu. 

Tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo svojih rojstnih podatkov. 

Predznanje

Za tečaj predznanja ne potrebujete. Tečaju pa boste veliko lažje sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije

Ničesar se ne boste učili "na pamet". Snov boste razumeli s pomočjo gradiv, nalog in praktičnih primerov. 

Urnik tečajev

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa. S študijem lahko začnete takoj. Urnike pa si prilagajate sami glede na vaš razpoložljivi čas

Potek študija in investicija

Znanje boste pridobili v spletni učilnici, kjer boste prejeli neomejen doživljenjski dostop 24/7 (24 ur dnevno, vse dni v letu).

Vse dni v tednu, vsak teden skozi vse leto

  • 24 ur dnevno
  • 7 dni tedensko
  • 365 dni letno

Priporočam vam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. V spletni učilnici  vam je na voljo dodatno gradivo, naloge, vprašanja in praktični primer razlage, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. ​

Na voljo je samostojen študij, kjer boste samostojno preštudirali celotni tečaj. Prejeli boste vsa gradiva in naloge, ki jih potrebujete za razumevanje snovi. 

Po vpisu boste v roku 1-3 delovnih dni prejeli uporabniško ime, geslo in dostop do tečaja. 

Višino prispevka boste našli v prijavnici (spodaj), kjer izberete možnost, ki vam najbolj ustreza. 

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnje prijavnice.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

[Form id="52"]

>