ODNOS SONCA IN LUNE

Odnos Sonca in Lune v horoskopu

Polna luna - Luna opozicija Sonce

Odnos med Soncem in Luno je en od najpomembnejših odnosov planetov v vašem ali katerem koli drugem horoskopu. Kajti vsak od njiju govori o drugem delu osebe, ki živi v vas.

Sonce predstavlja zunanji blišč, uspeh in mnogo drugega, kar ste že lahko spoznali na tečaju Sonce v horoskopu.

Luna pa je zadolžena, da pokaže, kaj spi znotraj vas. Na nežna in topla ali razburkana čustva, o čemer ste že lahko spoznali na tečaju Luna v horoskopu.

Po zaključenem tečaju Odnos Sonca in Lune v horoskopu boste spoznali, kako Sonce in Luna vplivata na vaše življenje, razpoloženje, čustvene odzive in odnose, ki jih ustvarjate z drugimi ljudmi (partnerski, poslovni, prijateljski in mnogi drugi). ​

Kaj boste pridobili?

Spoznali boste, kako pomemben vpliv imajo aspekti med Luno in Soncem v horoskopu.

Naredijo vas prijetne, zadirčne, nepredvidljive ali agresivne.

S tem, ko poznate njun vpliv v vašem horoskopu, in si ga na pravilen način interpretirate, boste našli ključ do samo-spremembe. Takšne, kot je potrebna, da boste ustvarjali boljše odnose.

Sonce in Luna namreč govorita tudi o osnovnem odnosu med ljudmi, pa tudi vas do sebe. O tem boste izvedeli na tečaju, ki govori o dveh na prvi pogled nasprotujočih si energijah v vas.

Vsebina tečaja Odnos Sonca in Lune

1. Odnos Sonca in Lune
2. Luna konjunkcija Sonce
3. Luna sekstil Sonce
4. Luna trigon Sonce
5. Luna kvadrat Sonce
6. Luna opozicija Sonce
7. Luna in Sonce – med seboj neaspektirana
8. Praktični primer razlage odnosa med Soncem in Luno

Na tečaju Odnos Sonca in Lune v horoskopu boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato boste rešili praktični primer razlage odnosa Sonca in Lune v horoskopu. 

Tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo svojih rojstnih podatkov. 

Predznanje

Za tečaj predznanja ne potrebujete. Tečaju pa boste veliko lažje sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije

Ničesar se ne boste učili "na pamet". Snov boste razumeli s pomočjo gradiv, nalog in praktičnih primerov. 

Urnik tečajev

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa. S študijem lahko začnete takoj. Urnike pa si prilagajate sami glede na vaš razpoložljivi čas

Potek študija in investicija

Znanje boste pridobili v spletni učilnici, kjer boste prejeli neomejen doživljenjski dostop 24/7 (24 ur dnevno, vse dni v letu).

Vse dni v tednu, vsak teden skozi vse leto

  • 24 ur dnevno
  • 7 dni tedensko
  • 365 dni letno

Priporočam vam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. V spletni učilnici  vam je na voljo dodatno gradivo, naloge, vprašanja in praktični primer razlage, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. ​

Na voljo je samostojen študij, kjer boste samostojno preštudirali celotni tečaj. Prejeli boste vsa gradiva in naloge, ki jih potrebujete za razumevanje snovi. 

Po vpisu boste v roku 1-3 delovnih dni prejeli uporabniško ime, geslo in dostop do tečaja. 

Višino prispevka boste našli v prijavnici (spodaj), kjer izberete možnost, ki vam najbolj ustreza. 

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnje prijavnice.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

[Form id="54"]

>