LUNA V HOROSKOPU

Luna v rojstnem horoskopu

Lunin in Sončev mrk


Luna je Zemljin naravni satelit. Skupaj z Zemljo potuje okoli naše edine zvezde, Sonca.

Na naš planet ima izjemen vpliv, ki ga priznavajo celo znanstveniki. Podobno kot v vesolju, ima izjemno pomembno vlogo tudi v horoskopu vsakega človeka. S tem pa v njegovem življenju. Tudi v vašem.

Nekateri ljudje so na vpliv Lune zelo občutljivi. Zaradi njenega gibanja, postanejo hitro razdražljivi, občutljivi in nepredvidljivi. Pod njeno taktirko pa nekateri celo izgubijo miren spanec. ​

Kaj boste pridobili?

Spoznali boste, kako pomemben vpliv ima Luna na življenje na zemlji. Čeprav pravimo, da je “kriva” za občutljivost in menjavo razpoloženja, boste po tečaju vedeli, zakaj so nekateri ljudje zelo občutljivi, nekateri pa skoraj ne. Znali jih boste prepoznati in prilagoditi svoja ravnanja, s tem pa izboljšali svoje odnose z njimi. 

Spoznali boste vpliv šibke in močne Lune. Pa tudi to, katera vam ponagaja in na kakšen način. Kajti vsakdo od nas ima prav posebno postavljeno Luno v horoskopu in nas tako dela edinstvene. Tudi vas.

Po tečaju boste lažje razumeli svoje (in druge) čustvene potrebe in odzive. Z novim razumevanjem boste prejeli dragoceno priložnost, da jih boste lažje razumeli in morda celo kontrolirali. Vse je odvisno od vas.

Po zaključenem tečaju Luna v rojstnem horoskopu boste spoznali, kako Luna vpliva na vaše življenje, razpoloženje, čustvene odzive in odnose, ki jih ustvarjate z drugimi ljudmi (partnerski, poslovni, prijateljski in mnogi drugi). ​

Predvsem pa boste vedeli, na kakšen način se lahko potolažite in najdete notranji mir ter uresničite hrepenenje svoje duše. Tega ne more narediti prav nihče drug, razen vas. 

Primer iz prakse

Gospa, ki je prišla k meni na posvet, je tožila, da se njen mož pogosto povsem zapre in po več dni skoraj ne spregovori. Posumila sem, da ima Luno v škorpijonu. Izkazalo se je, da imam prav. Sčasoma sva ugotovili, da se mu “zgodi tišina” predvsem, ko Luna prehaja škorpijona. Opozorila sem jo, da naj pazi, kaj in kako se pogovarja z njim v tem času, kajti občutljiv je na vsako besedo.

Od tedaj, ko gospa razume občutljivo naravo svojega moža, se vsak mesec samo nasmeji, da “spet prihaja tista luna”. Pomembno je, da imata samo še polovico “tihih dni”, ki trajajo le nekaj ur ali nekaj dni. Podobno lahko tudi vi spremenite nekaj v svojem življenju, če veste, kje je vzrok in kakšna bo posledica vašega ravnanja.

Namesto posveta pri meni vsakokrat, ko boste čustveno pretreseni, se lahko naučite prepoznati svoja čustva in čustva drugih na tem kratkem, a še kako koristnem tečaju. ​

Vsebina tečaja Luna v rojstnem horoskopu

1. Luna
2. Luna v astroloških znamenjih
3. Luna v hišah horoskopa
4. Luna v aspektih
5. Praktični primer razlage Lune v horoskopu

Na tečaju Luna v rojstnem horoskopu boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato boste rešili praktični primer razlage odnosa Sonca in Lune v horoskopu. 

Tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo svojih rojstnih podatkov. 

Predznanje

Za tečaj predznanja ne potrebujete. Tečaju pa boste veliko lažje sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije

Ničesar se ne boste učili "na pamet". Snov boste razumeli s pomočjo gradiv, nalog in praktičnih primerov. 

Urnik tečajev

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa. S študijem lahko začnete takoj. Urnike pa si prilagajate sami glede na vaš razpoložljivi čas

Potek študija in investicija

Znanje boste pridobili v spletni učilnici, kjer boste prejeli neomejen doživljenjski dostop 24/7 (24 ur dnevno, vse dni v letu).

Vse dni v tednu, vsak teden skozi vse leto

  • 24 ur dnevno
  • 7 dni tedensko
  • 365 dni letno

Priporočam vam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. V spletni učilnici  vam je na voljo dodatno gradivo, naloge, vprašanja in praktični primer razlage, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. ​

Na voljo je samostojen študij, kjer boste samostojno preštudirali celotni tečaj. Prejeli boste vsa gradiva in naloge, ki jih potrebujete za razumevanje snovi. 

Po vpisu boste v roku 1-3 delovnih dni prejeli uporabniško ime, geslo in dostop do tečaja. 

Višino prispevka boste našli v prijavnici (spodaj), kjer izberete možnost, ki vam najbolj ustreza. 

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnje prijavnice.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

[Form id="53"]

>