LILIT

Lilit je bila mitološko prva Adamova žena iz časov, še preden se je poročil z Evo. Sveto pismo je sicer neposredno ne omenja. Je pa tisti lik – kača, ki je zapeljala Evo, da je utrgala jabolko z drevesa spoznanja in si s tem nakopala Adamovo in božjo jezo.

Zaradi njene uporniške narave, ki jo prenaša tudi na danes živeče ženske in moške, jo je vredno pobližje spoznati. Kajti Lilit spi v vas. Kadar pa se prebudi, lahko prinese vse zatajene želje na plan s takšno silo, da se vam zdi, da se vam bo življenje sesulo v prah.

Kaj boste pridobili?

astrološki tečaj Lilit v horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Lilit v horoskopu

Na tečaju boste spoznali kaj je Lilit. Kakšne preizkušnje prinaša v vaše življenje. Kako ljubi, zavaja in osvaja nasprotni spol.

Razumeli boste njene pozitivne lastnosti in kako izkoristiti njene vire moči za ustvarjalno življenje. Ker si v svojem življenju želite podpore Lilit in ne njene razdiralne energije.

Primer iz prakse

Na posvet je prišla gospa, ki se je zapletla s poročenim moškim. Čeprav je vedela, da nimata skupne prihodnosti, jo je nekaj držalo ob njem. Prosila me je, naj ji pomagam prebroditi ta težki čas in najti način, da ga zapusti. Razložila sem ji vpliv Lilit v njenem in njegovem horoskopu. Z ugotovitvami se je strinjala. Dala sem ji le še nekaj napotkov, kaj storiti. Poslušala me je.

Čez teden dni me je poklicala, da je odnos razčistila. Zanimivo je, da je ob koncu pogovora dodala: “Zdaj bom Lilit raje uporabila za ustvarjanje, kot za moški svet.”.

Vsebina tečaja

1. Lilit
2. Zvezda stalnica Algol
3. Mitološki opis Lilit
4. Splošno delovanje Lilit
5. Lilit v astroloških znamenjih
6. Lilit v hišah horoskopa
7. Ključne besede Lilit
8. Praktični primer razlage Lilit v horoskopu

Na tečaju Lilit v horoskopu boste spoznali njeno mitološko zgodbo in simbolično delovanje v vsakodnevnem življenju. Povezali jo boste z dogajanjem v horoskopu ter resničnem življenju njegovega lastnika. Dobili boste priložnost, da na praktičnem primeru razložite ta del horoskopa.

Tečaj poteka na primeru iz življenja katerega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo njegovih podatkov. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu ali v programu Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Predznanje

Tečaju boste zagotovo lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije in že poznate astrološka znamenja, planete in aspekte.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje. Ob vpisu zdaj boste pridobili tudi brezplačen dostop do novega tečaja v Moji Akademiji, ki bo na voljo predvidoma pomladi 2019.

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavateljica

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica. Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006. V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s pridobivanjem znanja kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="66"]

>