CERTIFICIRANI NATALNI ASTROLOG

Astrologija je veda za osebno in duhovno rast!

Astrologija in horoskop vam podarjata znanje, modrost in izkušnje, kako poiskati svoje mesto pod soncem in tam z nasmeškom polno živeti čudež, ki se mu reče Življenje.

To je čudovita veda, ki vam lahko pomaga hitro odkriti, kaj se skriva v vas in vam lahko pove, kako izkoristiti vaše potenciale za čim prejšnje srečno in zadovoljno življenje.

Pridobite znanja, kako vključiti več svojih sposobnosti, vse z namenom, da boste uspešnejši in bolj zadovoljni pri vseh svojih aktivnostih.

S pomočjo astrologije in vašega rojstnega horoskopa boste ob pridobivanju znanja spoznali, kako povečati vašo uspešnost pri delu, kako ustvariti boljše odnose z ljubljeno osebo, kako ustvariti boljše odnose z domačimi in prijatelji, kako zaslužiti več, kako vzpodbujati in vzgajati svoje otroke v srečnejše in zadovoljne posameznike, ki bodo sami upravljali s svojim življenjem, kako narediti več v krajšem času, kako imeti več prostega časa, kako pridobiti podporo drugih ljudi za tisto, kar vam dosti pomeni.

Program je primeren za vsakogar, ki bi rad pridobil znanja s področja osebnega razvoja in osebnostne rasti.

Pridobili boste nova znanja, s pomočjo katerih lahko povsem spremenite svojo poklicno in življenjsko pot.

Pridobili boste nova znanja, s pomočjo katerih lahko pomagate tudi drugim postati vse, kar so si kdaj želeli.

Moji slušatelji pravijo, da se boste astrologije učili in jo praktično uporabili v svojem življenju s pomočjo ene najbolj prodornih astrologinj, ki verjamem, da je mogoče preiti vse ovire, si zastaviti najbolj nore, najbolj zabavne in najbolj navdihujoče cilje ter jih je mogoče doseči že v tem življenju.

Certificirani Natalni Astrolog je program, kjer se boste naučili abecede astrologije, prepoznali osnovni karakter, načine delovanja človeka – posameznika, njegove šibke in močne točke, možnosti razvoja osebnosti, njegove potrebe in osredotočenost na neko življenjsko področje.

Spoznali boste, kako delujejo vaše misli, kaj vas pri odločitvah omejuje, katere smeri izobraževanja so za vas primerne, v kakšnem poklicu boste uspešni, lažje se boste odločili, ali je za vas bolje, da si poiščete službo ali postanete podjetnik, koliko in na kakšen način lahko zaslužite več denarja in stabilizirate svojo finančno in materialno situacijo, kaj vas ovira pri ustvarjanju bolj pristnih odnosov z domačimi, potencialnimi ljubezenskimi partnerji ali pri zakonskih partnerskih odnosih.

Spoznali boste, kako izboljšati in popestriti vaše doživljanje spolnosti, kam odpotovati, da se boste na potovanju počutili dobro in boste uživali ter spoznali svoj talent za uporabo astrologije v vašem življenju.

Spoznali boste moralna in etična merila, ki jih boste lahko uporabili pri razlagi astroloških rojstnih kart in pri svojem delovanju v vsakodnevnem osebnem ter poklicnem življenju. Vse to in še veliko več boste lahko spoznali, potem ko se boste vključili v izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

Vsebina izobraževalnega programa Certificirani natalni astrolog

1. Uvod, abeceda, zemljevid in prometni znaki astrologije
2. Astrološka znamenja
3. Planeti
4. Planeti v znamenjih
5. Hiše
6. Planeti v hišah
7. Aspekti
8. Praktična razlaga aspektov
9. Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka
10. Izračun horoskopa
11. Elementi, modus, ključ horoskopa s praktičnim primerom na rojstnem horoskopu
12. Konfiguracije planetov v rojstnem horoskopu
13. Sonce, Luna, Odnos Sonca in Lune ter Lunine faze, Lunina vozla v rojstnem horoskopu
14. Ascendent in vladar Ascendenta v rojstnem horoskopu
15. Retrogradni in stacionarni planeti, končni dispozitor
16. Pomembne stopinje v rojstnem horoskopu
17. Minorni aspekti, paralel in kontraparalel, odsotnost nekega aspekta,
18. Poudarjena hiša, osebno število v rojstnem horoskopu
19. Kiron in Lilit v rojstnem horoskopu
20. Zaključek s praktičnim primerom razlage karakterja iz rojstnega horoskopa
21. Uvod v razlago rojstne karte
22. Način razmišljanja in odločanja
23. Izobraževanje in način dojemanja snovi v šoli
24. Kariera in služba
25. Denar in materialno stanje
26. Potovanja
27. Ljubezen in zakon
28. Seksualnost
29. Dom in družina
30. Zaključek s praktičnim primerom razlage rojstnega horoskopa
31. Astrološka etika
32. Izpit
33. Izdaja certifikata Certificirani natalni astrolog

Začeli boste s pridobivanjem teoretičnih znanj, nato pa sledijo praktični primeri razlage in uporabe teoretičnih osnov na praktičnih primerih.

Namen praktičnega dela je, da v programu osvojite praktična znanja, ki jih boste lahko uporabili pri razlagi katerega koli drugega horoskopa.

Kaj vključuje investicija v vaše usposabljanje?

1.    Spletni tečaj Certificirani Natalni Astrolog,
2.    Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar - tiskan izvod s plačano poštnino in pakiranjem,
3.    Vse ostale potrebne materiale in gradiva v slovenskem jeziku,
4.    Dostop do zamisli, ki jih še nisem objavila v nobeni od svojih knjig ali gradiv,
5.    Zamisli, do katerih imajo dostop le moji slušatelji,
6.    Vrsto znanj, ki jih boste z lahkoto uporabili v vašem življenju,
7.    Certifikat za naziv Certificirani natalni astrolog,
8.    Izpit za pridobitev certifikata
9.    Po uspešnem zaključku – naziv Certificirani natalni astrolog,
10. 12-mesečno članstvo v Astro Inkubatorju in dodatno 12 mesečnih webinarjev,
11. Poznavanje in druženje s podobno mislečimi, optimističnimi in zelo zanimivimi ljudmi,
12. Individualno e-mentorstvo (6 individualnih klicev)

Številni udeleženci mojih tečajev so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziram v okviru Šole astrologije Astro, vrhunska! Za pokušino vam podajam nekatere od njih:

Pohvalim lahko podrobno razlago. Všeč mi je bil vrstni red predavanja določene snovi. Če sem sledil vrstnemu redu predavanja, je uspeh 100% zagotovljen. Tomaž Adam

Sproščeno vzdušje, dobro razumevanje med udeleženci in predavateljico, zanimiva vsebina predavanj, veliko smeha, pravi balzam za dušo in najvažnejše: koristno s prijetnim! Sabina Ožbold

Draga moja Irena, HVALA, EN VELIK HVALA ZA VSE. Ko sem se s strahom in brez znanja vpisala v tvojo šolo, nisem niti v sanjah mislila, da se bom pri tebi naučila vsega, kar sem se: astrologije, karme, duhovnosti, človečnosti in sprejemanja življenja, kakršno je. Ko bi le mogla ljudem dopovedati, kakšen blagoslov si za vse nas, tvoje študente. HVALA še enkrat za vse. Tamara

Irena, ti si lepo rekla: “Duhoven bit, pomeni biti duhoven v materialnem svetu v katerem živimo, ne pa da bežimo od tega, ker smo kvazi duhovni.” Šele takrat sem dojela, da smo sami tisti, ki se odločamo za zapor ali raj na Zemlji. In vesela sem, da si ta raj delim z tabo in vsemi tvojimi učenci, ki si moja učiteljica z širino in znanjem. Katka Forin

Hej, čisto na kratko. Irena ti si carica. Tako bom rekla; 4 leta sem s teboj na tej zvezdni poti. Kaj vse si uspela narediti v tem času. Kako si nam približala to našo šolo. Resnično so osebni stiki s teboj, bodisi predavanja ali izpiti nekaj čisto drugega kot tale uranova tehnologija,ampak vseeno si tudi nam, ki imamo precej obveznosti omogočila čim več učenja preko spletne učilnice, sedaj pa še izpite. Hvala ti. M.

Irena: če imam kaj znanja, potem ga imam sigurno največ po tvoji zaslugi. Si krasna učiteljica in sem ponosna, da sem tvoja študentka! Maja

Draga Irena, te dneve veliko mislim nate. Zaradi tega, ker sem vesela in ponosna nase in našo skupinico. Vse to delim z ljudmi, ki jih imam rada in mi veliko pomenijo. Vesela sem zate, da imaš belo kepico, ki ti bo vračala ljubezen in dala veliko veselja.

Dovolim ti objavo mojih mailov, lahko je zraven moje ime, tudi priimek lahko, ker želim, da ljudje nekako začutijo občutke nas, slušateljev, naš odnos in to, da če delamo na manjkajočih elementih in modusih v svojem horoskopu, lahko postane to najmočneje v našem življenju.

Zelo bi me veselilo, če bi se kdo ob branju odzivov nas slušateljev odločil za astrologijo, vztrajal tudi, ko je hudo, ko tečejo solze, in predvsem, da bi imela jeseni nove skupine, ki bodo šle skozi “pekel in raj” in na koncu zmagale s teboj na čelu. Vse dobro ti želim, Branka Talaber

Naučite se novih znanj, s katerimi boste lahko pomagali sebi, svojim domačim, prijateljem, sodelavcem in ostalim, katerim želite izboljšati kakovost življenja!

Najboljši in najuspešnejši ljudje po vsem svetu imajo v svojem življenju nekoga, na katerega se v vsakem trenutku lahko obrnejo za kakšen dober nasvet. Vsi ti ljudje so obdani z ljudmi, ki verjamejo vanje, v njihove sanje in jih v ključnih trenutkih podpirajo.

Tudi vi potrebujete skupino, ki vas bo spodbujala in vas usmerjala v pravo smer. Tudi vi potrebujete ob sebi ljudi, s katerimi boste skupaj rastli in postajali vse bolj zadovoljni in vse bolj uspešni.

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju.

Način pridobivanja znanja

Znanje pridobite v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje. Poleg spletne učilnice, sem vam na voljo za dodatna vprašanja, razmišljanja in dileme povsem individualno preko e-pošte in telefona. 

V prispevku izobraževalnega programa Certificirani natalni astrolog so vključeni posnetki predavanj in webinarjev za dodatne vaje, vsa gradiva, Učbenik za osnove astrologije, 12-mesečni dostop do Astro Inkubatorja z zabavnimi, koristnimi nalogami, 12 živimi webinarji, 6 individualnih coaching klicev z Ireno Stopar, opravljanje izpita in izdaja certifikata.

Astrologinja Irena Stopar

 Irena Stopar - avtorica in mentorica

Vaša mentorica Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila. Pišite mi preko e-pošte na irena@astro.si ali me pokličite na tel. št. 051/414-863, da se pogovoriva in preveriva, ali je vpis možen.  

Pomembno!
Gre za intenziven mentorski program, v katerega lahko hkrati sprejmem omejeno število udeležencev. Ko so mesta zapolnjena, je možen vpis, ko se mesto sprosti oz. nekdo zaključi izobraževanje. 

>