KONFIGURACIJE PLANETOV

Včasih je v horoskopu povezano več planetov z različnimi aspekti. Med seboj sestavijo različne geometrijske oblike, ki govorijo o človeku in dogajanju v njem. Tem povezavam v horoskopu v astrologiji pravimo “konfiguracije planetov”.

Kaj boste pridobili?

astrološki tečaj Konfiguracije planetov z astrologinjo Ireno Stopar


Spoznali boste, da so nekateri aspekti v horoskopu pomembnejši od drugih. Zlasti tisti, ki med seboj tvorijo t.i. “konfiguracije”. V kolikor jih imate postavljene v horoskopu, vam najverjetneje povzročajo “sive lase”. Kajti večina konfiguracij je napornih.

Po tečaju bi morali konfiguracije prepoznati in razumeti, zakaj se včasih ne morete upreti slabim razvadam, jezikanju, čustvenemu nemiru in drugemu, kar vam povzroča še več nemira in skrbi. Prepoznali boste tudi t.i. “harmonične konfiguracije”, ki jih boste lahko izkoristili kot priložnosti, ki “padejo z neba”. Seveda, če jih imate postavljene v svojem horoskopu.

Vsebina tečaja Konfiguracije planetov

1. Konfiguracije planetov
2. Orbis planetov v konfiguraciji
3. Stelij
4. Veliki kvadrat ali veliki križ
5. T-kvadrat
6. Veliki trigon
7. Yod ali Božji prst
8. Zmaj
9. Bumerang
10. Veliki sekstil ali Davidova zvezda
11. Mistični kvadrat
12. Singlton
12. Praktični primer razlage konfiguracije
13. Praktični primer razlage singltona

Na tečaju Konfiguracije planetov boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato boste rešili praktični primer razlage Konfiguracije planetov. 

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije.

Način pridobivanja znanja

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

V spletni učilnici pa lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica. Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006. V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev. Več o meni si lahko preberete tukaj.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="51"]

>