KIRON

Kiron v rojstnem horoskopu

Kiron ni planet. Je majhen asteroid z ekscentrično orbito. Kroži med Saturnom in Uranom. Njegov vpliv v horoskopu pa je zanimiv za proučevanje.

Tam, kjer je postavljen v rojstnem horoskopu, Kiron nakazuje na mesto "rane". Opisuje kdo vam prinaša bolečino, kako si jo prizadenete sami. Pojasni pa tudi, kaj bi bilo potrebno spremeniti, da jo preobrazite v svojo "močno točko", torej v vrlino.

Bolj, kot boste izkoristili Kirona v pomoč drugim, bolj boste pomagali sebi. Drugi pa se bodo začeli obračati na vas, saj jim boste s svojo modrostjo lahko močno pomagali. ​

Kiron - izvorna rana

Kiron v rojstnem horoskopu

Kaj boste pridobili na tečaju?

Na tečaju boste spoznali kaj je Kiron in kakšne preizkušnje prinaša v vaše življenje. Seznanili se boste tudi, kdaj deluje močno in kdaj je njegov vpliv komaj zaznaven. Kajti Kiron v horoskopu govori o mestu bolečine, ko se počutite izkoriščani ali zavrnjeni. Prinaša občutek žrtve. Hkrati kaže pot do ozdravitve in prekinitve negativnih vzorcev, ki vam škodujejo. Ne le to.

Z ozaveščanjem Kirona v rojstnem horoskopu boste naredili korak naprej v svojem življenju. 

Primer iz prakse

Gospa ima Kirona v 4. hiši. V otroštvu ji je umrla mama, z mačeho pa se ni razumela. Ves čas je imela občutek, da je vsem odveč. Nato se je "žrtvovala" za družino. Pogosto je bila slabe volje.

Ko sva na posvetu ozavestili njenega Kirona, se je začela spreminjati. Danes, po nekaj letih, je ugotovila, da so se domači spremenili in je več ne "izkoriščajo". Še vedno ne verjame, da se je bistveno spremenila sama. Ampak gospe v poznih 60-ih letih je vseeno za to. Pomembno je, da je končno našla srečo v življenju.

Vsebina tečaja Kiron v horoskopu

1. Kiron - Mitološka zgodba
2. Splošno delovanje Kirona
3. Kiron v astroloških znamenjih
4. Kiron v hišah horoskopa
5. Ključne besede Kirona

Na tečaju Kiron v horoskopu boste spoznali mitološko zgodbo in jo povezali z dogajanjem v horoskopu ter življenju njegovega lastnika.

Predznanje

Predznanje ni pogoj za vpis. Priporočam pa znanje osnov astrologije. 

Način študija

Tečaj vsebuje teoretični del z gradivom in praktični primer razlage Kirona v rojstnem horoskopu. 

​Tečaj poteka v spletni učilnici Šole astrologije Astro. Študirate samostojno.

Dostop do tečaja je doživljenjski in neomejen (študij 24/7 vse dni v letu), vse dokler bo tehnologija omogočala študij v spletni učilnici. 

Vpis v tečaj

Izpolnite prijavnico (spodaj) in plačajte tečaj. V roku 1-3 delovnih dni po prejemu obojega boste preko e-pošte prejeli uporabniško ime, geslo in dostop do tečaja. Če že imate uporabniško ime in geslo, se lahko zgodi, da boste dostop prejeli še isti ali naslednji delovni dan. ​

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

​[Form id="65"]

>