DELAVNICE

Delavnice so tečaji, na katerih je zelo malo teorije in veliko prakse. Začenjamo jih z uvodnimi teoretičnimi napotki. Nato sodelujete pri razlagi horoskopov in pri ugotovitvah, ki imajo praktično veljavo. Na delavnicah je zaželeno, da sodelujete s svojim primerom in tako razrešite marsikatero svoje vprašanje ali dilemo.

Podroben opis

S klikom na ime delavnice se bo odprlo novo okno, v katerem si boste lahko prebrali podrobnosti o delavnici in znanju, ki ga boste z udeležbo pridobili. Na tej strani je dodan le krajši opis.


Kriza ali priložnost

Delavnica kriza ali priložnost za osebno rast,  astrologinja Irena Stopar

Kriza ali priložnost za osebno rast

Na čas krize, razočaranj, občutka, da nič, kar naredite, ni dovolj dobro, najmočneje vplivajo 8. hiša, Škorpijon in Pluton.

O tem, kako se kažejo v vašem življenju in kako iz teh preizkušenj potegniti nekaj dobrega zase, boste izvedeli na predavanju, posvečenem prav njim.


Izkoristite svoj Osebni dnevni horoskop

Delavnica Izkoristite svoj horoskop z astrologinjo Ireno Stopar

Naslovnica horoskop

Osebni dnevni horoskop je izvrsten in koristen pripomoček pri načrtovanju vaših aktivnosti.

Na delavnici boste spoznali, kako ga še bolj učinkovito uporabiti. Da bodo vaši dnevi lepši in manj stresni.


Moč mrkov

Delavnica Izkoristite moč mrkov z astrologinjo Ireno Stopar

Izkoristite moč mrkov

Na delavnici boste spoznali kaj so lunini in sončevi mrki ter kako delujejo na vas. Večina astrologov poudarja le temačen vpliv mrkov.

Pokazala vam bom, kako imajo lahko mrki pomemben pozitiven vpliv in premik v vašem življenju.


Efemeride in predvidevanje prihodnjih trendov

Efemeride so knjige postavitev planetov. Pišejo jih astronomi. Za namen uporabe v astrologiji, so preračunane tako, da jih lahko uporabimo za izračun horoskopa.

S pomočjo efemerid je mogoče hitro prepoznati glavne značilnosti človeka in z njihovo pomočjo ročno izračunati in izrisati horoskop. Ne bom vas učila ročnega izračuna, pač pa le uporabe podatkov, brez da bi morali izdelati horoskop.

Naučili se boste, kako le s pomočjo efemerid, brez računalnika, ugotoviti kaj se vam lahko zgodi v naslednjih mesecih ali letih.


Nastavitve astrološkega programa Solar Fire

Astrološki programi so učinkovit pripomoček pri izdelavi rojstnih horoskopov in vseh drugih horoskopov, ki jih želite razložiti. Ker je lahko izris horoskopa in njegova razlaga pravilna le ob pravilnih nastavitvah, boste na delavnici spoznali, kako program nastaviti, da bodo izrisi pravilni. Predlagam, da s seboj prinesete prenosni računalnik z naloženim programom Solar Fire.


Uporaba astrološkega programa Solar Fire

Astrologija je zelo široka in razvejana veda. Možnosti, kako uporabiti astrološki program Solar Fire, je izjemno veliko. Zato se boste na delavnici naučili uporabljati vse tiste funkcije, ki jih potrebujete pri svojem delu oz. raziskovanju astrologije.


Napoved za prihajajoče leto

Delavnico običajno organiziram v mesecu decembru. Kajti namenjena je razlagi najpomembnejših vplivov v prihajajočem letu. Na delavnici boste izvedeli kako izdelati letni horoskop za naslednje leto. Pa tudi na katere vplive morate biti pozorni, ker bodo močno vplivali na dogodke v naslednjem letu dni.


Več delavnic in tečajev

Občasno razpišem dodatne delavnice in tečaje. Spremljajte jih v Koledarju dogodkov.

Način pridobivanja znanja

Zaradi praktičnih napotkov in preverjanja praktičnih ugotovitev, delavnice izvajam le v klasični učilnici.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko spodnjega obrazca, e-pošte irena@astro.si ali me pokličite na tel. št. 051/414-863.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE! PIŠITE MI!

[Form id="17"]

>