DELAVNICA KRIZA ALI PRILOŽNOST

Naravno je, da ljudje težko prenašamo spremembe. No, nekateri lažje, nekateri težje. Kajti različni smo si. Skoraj ni človeka, ki se ne bi bal osebne krize. Tiste, ki zahteva od njega popolno spremembo karakterja in dosedanjega delovanja.

Čas preizkušenj

astrološka delavnica Kriza ali priložnost za osebno rast z astrologinjo Ireno Stopar

Kriza ali priložnost za osebno rast

Kadar se v vašem življenju gibljejo planeti v 8. hiši, v škorpijonu ali vas obišče Pluton, nastopi čas preizkušenj. Pogosto je jim pridruži kriza. Takšna, za katero se zdi, da je ne bo zlepa konec.

Lahko se pojavijo razočaranja, občutek, da nič, kar naredite, ni dovolj dobro. Pogosto se jim pridruži še depresija in občutek popolne nemoči, nezaupanja vas in občutek nesposobnosti. Še tako dobre zamisli se sfižijo.

Koliko časa bo trajal ta neprijeten čas in kako globoko vas bo potegnil, je odvisno od veliko dejavnikov. Na delavnici boste spoznali, kateri vplivi delujejo močno in kateri šibkeje.

O tem, kako se takšna kriza kaže v vašem življenju in kako iz teh preizkušenj potegniti nekaj dobrega zase, boste izvedeli na delavnici.

Kajti vedno je mogoče narediti nekaj novega, nekaj drugače. Brez konkretne analize je težko govoriti, kaj. Včasih je dovolj že samo zavedanje, kaj se v resnici godi in koliko vpliva imate na situacijo. Najpogosteje pa je potrebno narediti korenito spremembo.

Primeri iz prakse

Lahko navedem nekaj primerov iz prakse, ki so povezani s temo delavnice. Vsi so okrnjeni, zaradi varovanja zasebnosti in podatkov mojih klientov.

Gospa je doživljala hudo depresijo zaradi finančnih težav in krivico, ki se ji je zgodila v zvezi z njeno dediščino. Takoj, ko sem odprla njen horoskop, sem opazila, da se Pluton giblje skozi njeno 8. hišo. Zaradi posebne postavitve njenega horoskopa, je pri tem naredil kar nekaj neharmoničnih aspektov (skregal se je z njenimi drugimi planeti). Bila je popolnoma obupana. Ugotovila sem, da se bo njegov negativen vpliv umaknil v letu 2015. Ne le to, v drugi polovici leta bo prinesel nagrade za vse dosedanje odrekanje in trpljenje, kajti sestavi odlično kombinacijo, ki prinaša denar in finančno stabilnost. Odkar ve, koliko časa bo kriza še trajala, je precej bolj pomirjena. Pravi, da se je nehala obremenjevati, ne jemlje več tablet in izvaja terapijo, ki sem ji jo priporočila. Bolje se počuti in komaj časa, da pride na vrsto leto 2015.

Na enega od posvetov je prišel gospod, ki je deloval vedro in optimistično. Ko sem pogledala v njegov horoskop, se podoba nikakor ni skladala z opisi. Kajti zgodilo se je nekaj “čudežnega”. V pogovoru sva odkrila, da bi dejansko moral preživljati težke čase, kot je bilo zapisano v njegovem horoskopu. Ker pa je pred nekaj leti naredil nekaj, kar je bilo v tistem času videti “nerazumno”, se je izognil kriznim časom v prihodnosti. Čas, ki bi moral biti težek, ni rožnat, vendar ne pritiska nanj, kot bi pričakovali.

Pomoč je poiskal tudi gospod, ki se že dlje časa bori s poslovno neuspešnostjo. Nobena ideja ni dovolj dobra, da bi jo realiziral. Ko sem pogledala v njegov horoskop sem se zbala, da tudi tokrat ne bo vse v redu. Opozorila sem ga na previdnost. Priznati moram, da nisem mogla ugotoviti, kaj natančno bi lahko to bilo. Ima res odlično idejo, ki bi morala prinesti uspeh. Pripravil je vse, kar je potrebno. Skupaj sva pregledala poslovne in marketinške materiale. Vse je videti v redu in upala sem že, da bo tokrat dobil priložnost za uspeh. Ideja je povezana s tujo celino. V trenutku, ko se je odločil, da začne tržiti svojo storitev, se je pojavilo veliko zanimanje za njegov projekt. Vendar se je pojavila ebola, zaradi česar se kar vrstijo odpovedi. Epidemije so povezane s Plutonom, 8. hišo in Škorpijonom. Višja sila mu ponovno kroji življenje in od njega zahteva, da najde nove rešitve. S tem pa se uči, osebnostno in duhovno raste. Predvsem je bistveno, da ne obupa. Kajti odkrila sva, da se upira pomembni spremembi v njegovi osebnosti. Ko jo bo osvojil, se mu obetajo boljši časi.

Vaša zgodba je zagotovo drugačna. A ima skupne korenine. V kolikor se boste upirali sili, ki je tako mogočna, da povzroča večje težave v vašem življenju, boste izgubili bitko. Šele, ko jo sprejmete, o njej razmislite in v temelju preobrazite nekaj, kar od vas zahteva, boste lepše zaživeli. Kako se tega lotiti, boste izvedeli na delavnici.

Olajšajte si čas “ko ima hudič mlade”

Ker se v življenju vsakega človeka pojavi čas, ko “ima hudič mlade”, si lahko ta čas olajšate s tem, da se nanj pripravite vnaprej. O tem, kako tak čas prepoznati in kako iz njega potegniti čim več dobrega, boste spoznali na delavnici.

Zato ne odlašajte in se prijavite že danes ter si tako rezervirajte svoje mesto v predavalnici.

Predavateljica

Irena Stopar, astrologinja

Irena Stopar, astrologinja

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Prijava in dodatne informacije

Zaradi zagotavljanja vašega udobja in organizacije dogodka vas prosim za prijavo najkasneje 5 dni pred datumom izvajanja. Prijavite se preko spodnje prijavnice, e-pošte irena@astro.si ali tel. št. 051/414-863. Vljudno vabljeni!

[Form id="82"]

>