Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Lunin in Sončev mrk

Luna je v astrologiji in pri razlagi horoskopa izjemno pomembna, saj nakazuje na počutje, čustva, občutke. Pove, koliko ste občutljivi po naravi in koliko na vaš dober ali slab dan vplivajo planeti.

Vpliv Lune na Zemljo priznavajo celo znanstveniki. Med ljudmi so dobro poznane Lunine mene. Skoraj ne boste našli človeka, ki ne bi poznal mlade lune ali mlaja, polne lune ali ščipa, prvega in zadnjega krajca. Pogosto je slišati med ljudmi, da "koga nosi Luna". 

Štirikrat ali večkrat letno lahko opazujete (ali slišite, da se bo zgodil) Sončev ali Lunin mrk. Oba imata izjemno močan vpliv na vaše življenje in splošno na življenje na Zemlji, zato se ju splača dobro poznati. 

Mrki lahko delujejo uničujoče in kot blisk preobrnejo vaše življenje na glavo. V mnogih postavitvah pa lahko prav nasprotno prinesejo dovolj sveže energije, da se premaknete v smeri proti svoji svetli prihodnosti. Da boste to silno energijo mrkov in Luninih men lažje izkoristili, sem za vas pripravila tečaj, v katerem vam bom vse to in še več razložila. 

Kaj pravijo o tečaju tisti, ki so ga že preštudirali?

5 zvezdic. Jasna razlaga. Vse je zelo dobro. Še vaš glas deluje na človeka kot meditacija. Priporočam vsakomur, ki se zanima za astrologijo.

Cvetka Rovšek

Ogromno praktičnih primerov

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj so mi bili všeč praktični primeri in zatem še praktični primeri tečajnikov. Priporočam ga, ker je zelo koristen in sem bila zelo zadovoljna.

Romana Jurjevčič-Zalar

Prekipevala sem od energije

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

ANDREJA PUC

Tečaj za 5 zvezdic

Navdušilo me je novo navodilo za pomoč pri preobrazbi na bonus webinarju. Tečaj Skrivnostni svet Luninih mrkov bi priporočila vsakemu, ki ga astrologija zanima.

Ivanka Podpečan

FANTASTIČNO!

Ti mrki in tečaj so za mene FANTASTIČNI! Tvoji video utrinki to stvar le še podkrepijo in praktični primeri dodajo osvežitev in dodatno obrazložitev podane snovi!

Zdenka Lukič

Tečaj za 5 zvezdic

Tečaj sem zgolj preletela, ker sem v tem času kupovala in prenavljala stanovnaje itd., tako da ni bilo miru, da bi se spravila k študiju. To se bo sedaj spremenilo - nameravam se vpisati še v tečaj osnove strologije.

METKA TURK

Ne plašite, ampak nas učite tudi v težkem poiskati dobro

Tečaj si zasluži brezpogojno oceno 5, vsaj kar se tiče mene. Vse je razloženo na prijeten preprost način, tako, da je razumljivo tudi tistim, ki še nismo veščo astrologije ali začetnikom. Mrkov se nekako res po moje vsi bojimo, tisti ki se že spogledujemo z astrologijo preplašeno zremo v nebo in se sprašujemo, kaj nam bo tokratni prinesel, ali bolje rečeno odnesel. Jaz sem imela tokrat še posebne razloge zato. Saj mi je v družino prinesel hudo bolezen in odnesel mamo. Moram, pa se Vam Irena od srca zahvaliti za vse znanje, katerega ste nam oz. mi posredovala, kajti ravno s pomočjo tega znanja sem lažje sprejemala, določene stvari in pomagala tudi svoji družini, da sprejmejo. Seveda ni lahko, ampak, če gledaš z drugačnega kota je lažje. To pa je tudi tisto, kar mi je bilo na tem tečaju najbolj všeč, ne plašite, ampak nas učite tudi v težkih ali slabih stvareh, poiskati tisto dobro, pozitivno, rešitev. Hvala, vam. Najbolj mi je koristilo, ko najdemo nekaj slabega, poišči nekaj dobrega, poišči rešitev ali način kako sprejeti. Meni je bilo vse super. 100% bi ga priporočala vsem, ki jih kakorkoli zanima astrologija. Preprosto zato, ker se mi zdi super.

Tjaša Saje

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika - pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana.

Sonja Hočevar

Uživam v tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

V tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov resnično uživam in mi je všeč. Ogledala sem si že tudi vse primere oz. videoposnetke. Kar se tiče tečaja, vse gladko teče. Informacije so pregledno in razumljivo predstavljene. Hvala. Resnično ste »vrhunska« učiteljica in svetovalka.

Katarina Pirc

Tečaj za Petko plus

Tečaj zasluži in mentorica ga. Irena Petko plus. Nič ne bi spreminjala ali dodajala tečaju. Vse ima. V njem sem pridobila nova spoznanja in ga priporočam vsem mlajšim in starejšim.

Lidija al

Tečaj za 5 zvezdic

Najbolj mi je všeč vaša enostavna razlaga. Zelo verjetno bi tečaj priporočila dalje, saj sem zadovoljna z vašim načinom podajanja snovi in mislim, da ste zelo kompetentni na svojem področju in ste tudi ustvarili dobro in prepoznavno ime v svetu astrologije.

Jasna Kralj

Vsebina tečaja Skrivnostni svet Luninih men in mrkov: 

 • Dobrodošlica in uvod v tečaj
 • E-knjiga Skrivnostni svet Luninih men in mrkov
 • Sonce, Luna in Lunina vozla
 • Lunine mene
 • Kako uporabiti Lunine mene pri razlagi rojstnega horoskopa
 • Mrki (kaj so mrki, razlaga ciklov in serij mrkov ter njihova moč)
 • Mrki v znamenjih, hišah in aspektih (osnovna razlaga)
 • Mrki v astroloških znamenjih (za vsa znamenja zodiaka)
 • Mrki v hišah (pregled za vsako hišo posebej)
 • Mrki v aspektih (posebej za aspekt z vsakim od planetov)
 • Razlaga mrkov v vašem horoskopu (napotki za razlago in dodatne usmeritve)
 • Prenatalni mrk in uporaba v rojstnem horoskopu
 • Praktični primeri razlage (praktični prikaz vsega, kar ste se naučili v tečaju in uporaba v vašem življenju)
 • Video posnetki
 • Dodatni materiali: npr. izrisi uporabljenih rojstnih horoskopov in horoskopov mrkov
 • Zaključek tečaja

Študij preko interneta na izobraževalnem portalu Moja Akademija 

Znanje boste pridobili v najsodobnejši spletni učilnici izobraževalnega portala Moja Akademija. Študirali boste preko interneta, zato potrebujete internetno povezavo. Dostopate lahko preko računalnika, mobilnega telefona ali druge naprave, povezane z internetom. 

Ob vpisu boste prejeli uporabniško ime in geslo, s katerima boste po urejenem vpisu vstopili v vaš tečaj kadarkoli si zaželite (24 ur na dan, vse dni v letu, razen v času nujnega vzdrževanja in posodobitve spletne učilnice). Čeprav boste prispevek za tečaj plačali le enkrat, lahko vanj vstopite kadarkoli želite in ponovite snov tudi kasneje. 

Ob vpisu prejmete

 • Uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Če ju že imate, boste uporabili obstoječa.
 • E-knjigo Skrivnostni svet Luninih men in mrkov
 • Video posnetke predavanj z animacijami za lažjo predstavo snovi, ki jih lahko pogledate kadarkoli želite. 
 • Video posnetke primerov razlage horoskopov z animacijami za lažjo predstavo snovi na temo Luninih men in mrkov. 
 • Delovni zvezek z vodenim sistemom za samostojno razlago horoskopov.
 • Dodatni material (npr. izrisane horoskope primerov, mrkov, ...)
 • Doživljenjski neomejen dostop do tečaja
 • Brezplačne posodobitve tečaja

Predznanje

Predznanje ni pogoj za vpis v tečaj. Večino povedanega lahko razume vsakdo, ki ga astrologija zanima. Če pa želite izkoristiti vse prednosti tečaja, morate pa poznati osnove astrologije in razlago horoskopa .

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

>