Venera v škorpijonu je ljubosumna

Venera v škorpijonu – strast in globoka čustva

Venera v škorpijonu in strastna narava

Venera v škorpijonu svojim pripadnikom prinaša kar precej razočaranj in preizkušenj v življenju. Njihova strastna narava jih pogosto sili v nemogoča razmerja, kjer namesto sreče v dvoje izkusijo žalost in obžalovanje.

Želijo si ljubezni in partnerstva. Zanju so pripravljeni narediti karkoli se jim zdi potrebno, vendar praviloma izbirajo napačnega partnerja. Takšnega, ob katerem se po začetni zaljubljenosti in strasti razočaranja vrstijo drugo za drugim.

Venera v škorpijonu in njen magnetizem

Ljudje, rojeni z Venero v škorpijonu, niso nujno zelo lepi na pogled. V sebi pa nosijo magnetizem, zaradi katerega se drugim zdijo veliko lepši od kakšne do potankosti urejene Venere.

So namreč magnetično privlačni in k sebi vabijo pripadnike nasprotnega (včasih tudi svojega) spola. Njihova moč leži v seksualni privlačnosti, ki se je mnogi niti ne zavedajo dovolj dobro. Če se jo, pa jo morajo pravilno uporabiti.

S svojim videzom in pojavo radi eksperimentirajo in druge celo šokirajo. Nič nenavadnega ni ljubezen do črnih oblačil ali telo, posuto s tatuji, piercingom in podobno. Pod izzivalno podobo pa se pogosto skriva občutljiva duša, ki si le želi ljubezni in pozornosti.

Venera v škorpijonu ljubi strastno

Veljajo za strastne ljudi, ki jim seksualna privlačnost in seksualne aktivnosti ogromno pomenijo. Nekateri menijo, da gre za avanturiste, ki radi naredijo »dodatno črtico«, vendar to pogosto ne drži.

Partnerja resda izbirajo po občutku, vendar si želijo tesne povezanosti z njim. V ljubezni se popolnoma predajo in v zameno pričakujejo popolno predanost tudi s partnerjeve strani. S partnerjem si želijo ostati skupaj do konca njunih dni.

Zaradi svoje strastne narave in pogosto že kar obsedenosti s partnerjem, pogosto brez dobrega razloga postanejo ljubosumni in posesivni ali pa k sebi pritegnejo takšnega partnerja. Zato bi bilo zanje blagodejno, da bi se naučili uravnotežiti čustva oz. strasti.

Težko si predstavljajo, da bi se ločili od ljubljene osebe. Pa ne zaradi neodobravanja okolice, pač pa zato, ker so nanjo čustveno močno vezani. Če do ločitve pride, so lahko tako močno prizadeti, da se želijo ljubljeni osebi maščevati za prestane muke.

Venera v škorpijonu je tesno povezana z denarjem

Venera je ena od naravnih vladarjev denarja in vsega, kar z njim lahko kupite. Še zlasti zanjo velja tesna povezava z denarjem, ko se odločate za nekaj lepega, udobnega ali sladkega. Hitro jo povleče v impulzivne nakupe in nepremišljeno potroši za vrsto stvari, ki jih v bistvu niti ne potrebuje. 

Ljudje z Venero v škorpijonu znajo dobro izkoristiti svoj denar in jim finančna varnost ter svoboda ogromno pomenita. Pogosto dosti govorijo o tem, vendar precej težje oboje dosežejo. Okrivimo lahko Venero, ki je v škorpijonu zelo slabo postavljena in s tem šibka. 

Čas, ko se Venera pomika skozi škorpijona, je ugoden, da se naučite bolj odgovorno ravnati z denarjem in začnete bolj premišljeno varčevati oz. si ustvarjati tisti kupček denarja, ki ga lahko prihranite z nepremišljenim trošenjem. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Venera v škorpijonu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko na površje priplavajo neizrečene in neizživete strasti v človeku. V času, ko se nahaja Venera v Škorpijonu, se lahko pojavi več prepirov in razočaranj v odnosih. Težave pa je pričakovati tudi pri financah.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo ter denar, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite ga lahko na povezavi tukaj.

Vaša Venera, ljubezen in partnerstvo

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje boste poiskali in zadržali ob sebi primernega partnerja.

Takšnega, s katerim se bosta skupaj zabavala, postala najboljša prijatelja in najzvestejša zaveznika. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste zaživeli lepše življenje, se počutili žive in srečne.

Vaša ljubezen in čustva, ki živijo v vas, so opisana je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš le v nekaj dneh. Naročite pa ga na povezavi s klikom tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
 • Irena Stopar pravi:

  Venera v škorpijonu zna biti naporna. Ampak… ne vsakomur. Poznate koga, ki jo ima? Drži?

  • Jadranka pravi:

   Hvala Irena

  • Isabell pravi:

   Jaz imam venero v skorpijonu 😳… Ko sem se rodila ocitno so bili vsi planeti kontra meni… Zdaj razumem zakaj me ze celo zivljenje spemlja nesreca… 😞

   • Irena Stopar pravi:

    Isabel, hvala za komentar.

    V bistvu to ni tako slabo kot si v tem trenutku morda predstavljate. To, kar vam govorijo planeti, živi v vas in v življenju imate posledično smolo.

    Ampak…, če začnete svoje slabosti razvijati v najmočnejše točke, se vse spremeni. Potrebno je delo na sebi in običajno tudi zunanja pomoč, ampak vse je mogoče.

    Tisto, kar vam je doslej predstavljajo težave in čutite kot nesrečo, lahko preobrazite v svoje talente in si naredite življenje kot ga želite živeti.

    Prav temu je namenjen tečaj Spoznajte sebe, ki vam ga toplo priporočam.

 • Cvetana Turk pravi:

  Kot vedno, odličen članek, čista desetka 👍 in seveda hvala 🍀

 • >