ŠOLA HORARNE ASTROLOGIJE

Šola horarne astrologije je zaokrožen izobraževalni program, po katerem prejmete naziv Certificirani Horarni Astrolog. 

Pri horarni astrologiji je bistveno zelo natančno postavljeno in oblikovano vprašanje. Šele nato lahko izdelate horarni horoskop in ga razložite. S pomočjo pravil, ki veljajo le za horarno astrologijo, lahko precej hitro ugotovite zelo zanesljiv odgovor.

Bolj kot je vprašanje konkretno in jasno postavljeno, hitreje boste našli natančen odgovor. Zelo jasne odgovore boste dobili v primeru, če si na neko dilemo ne znate odgovoriti ali kadar želite dobiti potrditev pravilnosti vašega razmišljanja ali kot »drugo mnenje«.

Rojstnih podatkov ne potrebujete

V primeru postavljanja horarnih oz. konkretnih vprašanj, rojstnih podatkov ne potrebujete. Zato je horarna astrologija primerna tudi za odgovore tistim ljudem, ki so sumničavi in le neradi podajo svoje rojstne podatke. Brez točnih rojstnih podatkov pa ne morete izračunati nobenega horoskopa.

Astrologija in horoskop na 090 linijah

Šola horarne astrologije z astrologinjo Ireno Stopar

Šola horarne astrologije z astrologinjo Ireno Stopar

Astrologi, ki odgovarjajo ljudem na njihova vprašanja preko 090 (komercialnih) telefonskih linij, so pogosto pod pritiskom. Govorim o “pravih” astrologih, ki imajo astrološko znanje.

Ljudje, ki kličejo, so zelo nestrpni. Pogosto želijo odgovor na svoje dileme in vprašanja v nekaj minutah. To je s pomočjo proučevanja rojstnih horoskopov in dodatnega proučevanja prognostičnih horoskopov skoraj nemogoče. Kajti v naglici je mogoče marsikaj pomembnega spregledati.

Zato se vse več ljudi, ki želijo kvalitetno delati na teh linijah, dodatno usposablja v izobraževalnem programu Certificirani Horarni Astrolog. Prednost spletnega študija je, da se lahko dodatno usposabljajo medtem, ko čakajo, da bo ponovno zazvonil telefon in tako koristno izkoristijo čas.

Česa se boste naučili?

V izobraževalnem programu Certificirani Horarni Astrolog se boste naučili razumeti osnovne astrološke pojme (astrološka znamenja, planeti, hiše, aspekti in planeti v znamenjih, v hišah ter v aspektih). To so temelji, brez katerih ne morete uporabiti astrologije za svoje dobro ali v dobro drugih ljudi.

Nato boste spoznali posebnosti, ki jih morate poznati pri postavljanju različnih horarnih vprašanj in iskanju odgovorov na horarna (konkretna) vprašanja. Kajti na nekatera vprašanja se na prvi pogled zdi, da je odgovor morda pritrdilen, a v resnici ni tako. Če boste sledili jasno postavljenim pravilom, boste podali pravilen odgovor tudi v takšnem primeru.

Obstajajo horarni horoskopi, kjer obstaja velika verjetnost, da se astrolog lahko zmoti. Naučili se jih boste prepoznati. Na takšna vprašanja lahko odgovorite, vendar morate biti še zlasti pozorni, da česa ne spregledate. Podrobnosti boste spoznali tokom študija.

Naučili se boste, kako odgovoriti, kadar se giblje Luna v prazno ali pa se zgodi kaj drugega, pri čemer je potrebno posebej pozorno pogledati horoskop.

Sledi reševanje praktičnih primerov različnih horarnih horoskopov. V praksi boste spoznali, kako najti hiter in natančen odgovor na pravilno zastavljeno vprašanje. Naučili se boste pravil in odgovorov, s katerimi boste lahko našli odgovore na postavljena vprašanja.

Primeri vprašanj horarne astrologije

»Ali me ljubi?«, »Je pravi (prava) zame?«, »Kaj si on (ona) misli o meni?«, »Vem, da je poročena, pa vendar si želim njene bližine. Ali bova imela razmerje?«, »Imam kaj možnosti za resno vezo z njim (njo)?«, »Ali se bova poročila?«,…

Šola horarne astrologije z astrologinjo Ireno Stopar

Šola horarne astrologije

»Ali bo ta projekt, ki ga razvijam, uspešen?«, »Ali je moj poslovni partner pošten?«, »Ali bom dobil-a to službo?«, »Naj zaposlimo to osebo?«, »Kakšna bo plača?«, »Je moj šef pošten človek?«, »Nam bo naš novi kupec za program kovinskih vijakov pravočasno plačal račun?«, »Pred pol leta sem podjetju xy predstavil-a nov projekt. Zdelo se je, da so navdušeni, vendar nikakor ne morem narediti ničesar, s čimer bi prišlo do sodelovanja. Dvomim, da bo moj trud kdaj poplačan. Ali bom lahko letos kaj prodal-a podjetju xy?«, …

»Ali bom kupil-a to stanovanje?«, »Je ta človek, ki me je ravno klical, tisti, ki bo kupil mojo hišo?«, »Se bomo selili v novo hišo?«,..

»Ali bom zmagal v tem sodnem sporu?«, »Je sodnik poštena oseba?«,..

»Kje je moj lepi zeleni šal?«, »Ne najdem kolesa. Ga je morda vzel moj sin in se z njim odpeljal v šolo?«, »Se bo moja mačka vrnila? Ji je dobro?«, »Ali bom naredila izpit iz matematike naslednji teden?«, »Mi bo uspelo, da se vpišem na pravno fakulteto?«, »Bo brat kupil nov avto?«, … in podobna vprašanja.

Znanje za odgovore na zgornja vprašanja

Ob zaključku izobraževanja Certificirani Horarni Astrologbi boste znali odgovoriti na zastavljena vprašanja. Za nekatera pa boste kljub končanemu šolanju morali narediti še nekaj lastnih praktičnih primerov. Kajti nobeno znanje ni popolno brez prakse, prakse, prakse….

Izobraževalni program boste zaokrožili s poznavanjem astrološke etike, kjer se boste naučili, na kakšen način pristopati do strank, na katera vprašanja odgovarjati, kdaj stranko zavrniti, kako zaračunati storitev in marsikaj drugega.

Po vsakem zaključenem sklopu izobraževanja, imate pravico do brezplačnega dostopa do izpita. Po uspešno zaključenih vseh izpitih, boste prejeli Certifikat z nazivom Certificirani Horarni Astrolog.

Program izobraževanja Certificirani Horarni Astrolog

1. Astrološka znamenja
2. Planeti v horoskopu
3. Planeti v znamenjih
4. Hiše v horoskopu
5. Planeti v hišah
6. Aspekti v horoskopu
7. Planeti v aspektih
8. Splošna pravila v horarni astrologiji
9. Ljubezenska horarna vprašanja
10. Horarna poslovna, finančna vprašanja, delo, zaposlitev
11. Časovno določanje v horarni astrologiji
12. Iskanje izgubljenih stvari v horarni astrologiji
13. Konzultacijska karta v horarni astrologiji
14. Razna horarna vprašanja (primeri drugih življenjskih situacij)
15. Astrološka etika

Predznanje

Za vpis in uspešen zaključek ne potrebujete predznanja s področja astrologije. Vsega se boste naučili korak za korakom.

Način pridobivanja znanja in gradivo

Znanje pridobite v Moji Akademiji. Moja Akademija je spletni izobraževalni portal, ki ga je ustanovila Irena Stopar z namenom, da vam približa znanje in mentorstvo na doseg roke iz udobja vašega naslanjača.

Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje - primere iz prakse.

Za uspešno znanje potrebujete  Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Učbenik je vključen v ceno izobraževalnega programa. Prejeli boste tudi dodatno gradivo in primere horoskopov.

Prejeli boste literaturo, skupaj na več kot 200 straneh. Rešili boste preko 500 teoretičnih vprašanj in praktičnih primerov s področja osnovnih pojmov v astrologiji, horarnih vprašanj ter astrološke etike.

Osrednji del, ki predstavlja horarno astrologijo, je razdeljen je na teoretični in praktični del. Teoretični del zajema kratka pravila za proučevanje horarnega horoskopa. Osrednji del tega dela tečaja predstavlja praktični del, ki zahteva praktično iskanje odgovorov iz horoskopov.

To pomeni, da boste še pred zaključkom tečaja naredili dovolj praktičnih primerov, da se boste lahko podali na poklicno astrološko pot, če si boste želeli. Vsekakor pa vam bo znanje koristilo pri odgovorih na vsakodnevne dileme.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaše primere lahko pregledava na osebnem posvetu.

Mentorica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Urnik tečajev

V Moji Akademiji lahko začnete z izobraževanjem po programu Certificirani Horarni Astrologkadarkoli po prijavi. Celo danes.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

>