Mars v kozorogu potrebuje potrditev

Mars v kozorogu – resnost in prizemljenost

Mars v kozorogu – resen in prizemljen 

Mars v kozorogu velja za zelo dobro postavitev. Je zaščitni znak za uspeh in visoke ambicije, ki jih njegovi pripadniki dosegajo počasi, strpno in z vztrajnim sledenjem svojim ciljem. Vedo, da nič ne pade z neba, pač pa se je za uresničene želje potrebno potruditi.

Ljudje, ki imajo Marsa postavljenega v kozorogu, so realni, resni in strpni. Ne nasedajo provokacijam in težko jih je vreči iz tira. Če pa se ujezijo, je njihovo silno energijo, ki se skriva pod površjem, močno čutiti.

Nikoli ne pretiravajo, pač pa ostajajo z nogami trdno na tleh. V sebi vedo, da je nesmiselno vse svoje želje žrtvovati za sedanji trenutek. Preprosto so sposobni videti zadeve dolgoročno in se ne zaganjajo za kratkotrajne užitke.

Mars v kozorogu potrebuje potrditev

Oseba, ki ima Marsa v svojem rojstnem horoskopu postavljenega v kozorogu, je zelo ambiciozna. Hkrati pa v njej ne živi toliko samozavesti, da bi lahko sama ocenila svoje dosežke. Ob sebi potrebuje nekoga, ki ji pritrdi, jo pohvali in jo vzpodbuja.

Hkrati pa v sebi nosi dovolj energije, da lahko vse načrte spelje tudi brez pomoči drugih. A zaveda se, da smo ljudje tu zato, da podpiramo drug drugega. V kolikor podpore od zunaj ne čuti, bo dokazala, da je s pravo naravnanostjo in pridnostjo mogoče doseči skoraj karkoli.

Mars v kozorogu svojemu pripadniku prinaša resnost, praktičnost in prizemljenost. Oseba ostaja resna in sposobna opraviti čisto konkretne, praktične naloge. Velja za zadeve, povezane z zasebnim in s poklicnim področjem.

Mars v kozorogu in vztrajnost

Za Marsa velja, da ne spada med planete, ki bi prinašali vztrajnost. Ljudje, ki imajo postavljeno Mars v kozorogu, pa veljajo, prav nasprotno, za zelo vztrajne. Zlepa se ne vdajo v usodo in ne odnehajo uresničevati, kar so si zastavili.

Lahko jih obremenite do neskončnosti, pa bodo opravili z vsemi bremeni. Hkrati so izjemno pozorni še na detajle in vsako malenkost, ki bi lahko zavrla njihov uspeh. S takšnimi zadevami hitro opravijo in sledijo svojim ciljem, dokler jih ne dosežejo.

Mars v kozorogu prinaša še poseben talent za vodenje in organizacijo dela. Pri delu so odgovorni in natančni. Podobne lastnosti zahtevajo tudi od sodelavcev, zato jih nekateri označijo za hladne in preračunljive.

Pogosto potrditev išče tudi v športu in preizkušanju svoje fizične vzdržljivosti. Svojih športnih aktivnosti se loteva počasi in vztrajno vadi svoj šport, dokler ni prepričan, da je dosegel popolnost ali mejo svoje vzdržljivosti.

Mars v kozorogu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko je v ospredju ukvarjanje z zadevami, ki jih je potrebno opraviti. V času, ko se Mars v prognostičnih tehnikah nahaja v kozorogu, je čas, da se osredotočite na svoje načrte in naredite vse, kar je vaši moči, da se jim približate.

Svoje aktivnosti boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaš Mars in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Marsa postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisan je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Poznate koga, ki ima Marsa v kozorogu? Ste to morda vi? Bi kaj dodali?

  • >