mars v dvojčkih - need for speed

Mars v dvojčkih – hiter, igriv in spontan

Mars v dvojčkih – življenje je igra

Mars v dvojčkih svojim predstavnikom prinaša neizmerno voljo do življenja. Pravzaprav si pogosto rečejo, da je življenje igra, v kateri je potrebno vse, kar se dogaja, vzeti kot priložnost za novo pustolovščino oz. dogodivščino. 

Ljudjem z Marsom v dvojčkih ne manjka energije in ne boste jih slišali, da jim je dolgčas. Če se to zgodi, je nekaj zelo narobe, saj so spontani in obkroženi z zanimivimi ljudmi. Ti jih vzpodbujajo z novicami in idejami, ki jih morajo preizkusiti - ZDAJ! 

Ne čakajo in se ne pritožujejo nad okoliščinami. Življenje vzamejo v svoje roke in marsikdaj presenetijo z izvirnimi načini, kako priti do tistega, kar jim poželi srce. No, kar so pravkar ugotovili, da bi radi imeli ali preizkusili (še v tem življenju). 

Živijo v trenutku, tukaj in zdaj, zato življenje sicer načrtujejo, a se zavedajo, da jim bo zagotovo pot prekrižalo nekaj, kar jih bo iztirilo in utirilo na novo pot. Znajo se prepustiti vznemirjenju, ki ga življenje prinaša in v tem uživati prav vsak trenutek.  

Mars v dvojčkih potrebuje svobodo in hitrost

Oseba, ki ima postavljen Mars v dvojčkih želi, potrebuje in diha za svojo svobodo. Ne morete je ujeti in prizemljiti kot marsikoga drugega. Vodijo jo ideje in prebliski, ki jih prejme ob brskanju po internetu, medijih, revijah, prestavljanju TV kanalov ipd.

Obožuje hitrost. Njena strast so športni avtomobili, motorji, kolesa in druga prevozna sredstva, ki niso le to (prevozna sredstva). So vir njenih idej in hitrega premikanja po našem planetu. Celo, če si ne more privoščiti avtomobila, teče ali vsaj zelo hitro hodi. 

Pogosto takšna oseba vozi dober, hiter avtomobil. A, tega ne počne, ker se želi z njim pokazati pred sosedi. Izbere najhitrejšega in najzmogljivejšega, kar si lahko privošči, ker želi z njim "dirkati". Včasih zato lahko Marsu v dvojčkih pripišemo tudi "nalepko" z imenom "cestni dirkač".

Mars v dvojčkih se dolgočasi

Oseba, ki ima postavljen Mars v dvojčkih, se praviloma ne dolgočasi. Njeno življenje je polno, zanimivo in pogosto precej drugačno od večine v njeni okolici. Ženska s to postavitvijo potrebuje aktivnega moškega, moški pa žanje poželjive poglede najlepših deklet v okolici. 

Včasih pa se le zgodi, da se nič posebnega ne godi. V kolikor okoliščine takšno osebo prisilijo k mirovanju, je kot "tempirana bomba", ki le čaka, kdo bo stopil na mino. Brez primerne zaposlitve hitro postane tečna, išče "iglo v senu", se prepira z vsemi, ki ji stopijo na pot. 

Zdravilo za takšnega Marsa je predvsem aktivnost, aktivnost, aktivnost. Osebo s to postavitvijo prosite, naj prinese nekaj iz trgovine, se zapelje do prijatelja ali ga vsaj pokliče ali karkoli drugega, kar bo popestrilo njen vsakdan. Če ne drugega, naj opere avto, nekaj "pošravfa" ipd. 

Mars v dvojčkih v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, Mars v dvojčkih tudi v prognozi kaže na čas, ko je v ospredju potreba po gibanju in svobodi. V času, ko se Mars v prognostičnih tehnikah nahaja v dvojčkih, je čas, da popestrite svoje življenje, se kam odpeljete ali vsaj pogovorite z moškimi prijatelji.  

Svoje aktivnosti boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaš Mars in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Marsa postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisan je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

 • Irena Stopar pravi:

  Poznate koga z Marsom v dvojčkih? Vam je bil kateri opis še zlasti všeč? Bi kaj dodali?

  • Andrejka Erman pravi:

   Pozdravljeni! Zanima me, ali je natalni horoskop enako kot natalna astrološka karta, kjer razbereš, kateri planet je v kateri hiši? Verjetno nimam dvojčka v Marsu, ker se v opisu nisem prepoznala 🙂
   Rojena sem 29.1.1968 ob 16.30 v Trbovljah. Mi lahko prosim samo poveste, kateri znak imam v Marsu?

   • Irena Stopar pravi:

    Andrejka, super vprašanje!

    Natalni horoskop ali natalna astrološka karta ali rojstni horoskop ipd. so vsi izrazi za isti – rojstni horoskop.

    Iz njega, kot ste že sami ugotovili, razberete vse postavitve planetov v astroloških znamenjih, hišah, aspektih in še marsikaj drugega.

    Kaj vse je v njem, je odvisno kdo ga izdela in za kaj ga potrebuje. Več postavitev običajno dodajamo astrologi pri delu s strankami.

    Vaš Mars sem pogledala, je v astrološkem znamenju ribi. Si kar težko predstavljam, da bi se prepoznali v postavitvi Mars v dvojčkih, ker sta različna kot noč in dan.

    Mimogrede: Ta odgovor velja tudi za vaše dodatno vprašanje (spodaj). V kolikor boste potrebovali več informacij, jih najdete tudi v izrisu horoskopa na https://mojaakademija.si/izdelek/izris-horoskopa.

    Uživajte v tem, kar ste! 🙂

  • Andrejka Erman pravi:

   Popravek: v katerem znamenju je Mars v mojem natalnem horoskopu? Če mi lahko samo to poveste? Lp, Andrejka

 • >