HORARNA VPRAŠANJA

Povabim vas, da se odgovorov na horarna vprašanja naučite pod mojim mentorstvom.
Tečaj Horarna astrologija ima novo predstavitveno stran s podrobnim opisom vsebine.
Kliknite tukaj ali na gumb pod tem tekstom

Odgovori na horarna vprašanja ali bolj preprosto povedano, hitri odgovori na konkretno postavljena vprašanja, so primerni predvsem tedaj, kadar lahko oblikujete zelo jasno vprašanje, na katerega je možno odgovoriti z “Da.” ali z “Ne.”.

Primeri horarnih ali konkretnih vprašanj

“Ali bom dobil-a to službo (tisto, ki jo imate v mislih)?”
“Ali me ljubi (tisti, ki ga imate v mislih)?”
(Opomba: Pri tem vprašanju je potrebno dodati, ali gre za ljubimca(-ko), moža, ženo, simpatijo.)
“Ali bom prejel-a denar (ki ga imate v mislih) na svoj račun?”
“Ali bom lahko dobro sodeloval-a s poslovnim partnerjem (ki ga imate v mislih)?”
“Ali bom kupil-a (tega) kužka?”
“Ali bom naredil-a (ta) izpit?”

Horarna astrologija z astrologinjo Ireno Stopar

Horarna vprašanja – kratka in jasna vprašanja dajejo jasne odgovore

Kaj potrebujete za odgovor na horarno ali konkretno vprašanje?

Priporočam, da natančno poznate okoliščine, v katerih se nahajate, ko se vam je porodilo vprašanje. To je pomembno zato, ker ne boste uporabili svojih rojstnih podatkov in morate pred izdelavo odgovora preveriti, ali je horoskop ustrezen in opisuje dogajanje. Kajti le takšen daje pravilne odgovore.

Zatem oblikujte jasno, kratko vprašanje, na katerega je mogoče odgovoriti z “Da.” ali “Ne.”.

Rojstni podatki 

Rojstnih podatkov za odgovore na horarna vprašanja ne potrebujete. Zadostuje le konkretno oblikovano vprašanje, tako jasno, da je nanj mogoče odgovoriti z “Da.” ali “Ne.”.

Omejitev 

Pravila za odgovore na horarna vprašanja (hitri odgovori) ne dopuščajo osredotočanja na celotno dogajanje v vašem življenju, zato v primeru večjih težav in v primeru, da imate več vprašanj uporabite natalno astrologijo s prognostiko ali sinastrijo (odvisno od tipa vprašanja). Samo iz njih boste lahko razbrali boljše rešitve, da boste srečni.

Želite pridobiti certifikat Certificirani horarni astrolog?

Horarna astrologija je veja astrologije, ki se je je mogoče najlažje naučiti. Kajti njena pravila so preprosta in jasna.

V kolikor bi znanje radi pridobili in si sami odgovorili na vsakodnevne dileme ali celo pomagali z odgovori drugim, vam priporočam vpis v zaokrožen izobraževalni program. Po zaključenem, pridobite poklic Certificirani horarni astrolog.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

Urnik tečajev

V spletni učilnici Moje Akademije lahko pod mojim mentorstvom začnete študirati kadarkoli po urejenem vpisu. Celo danes.

PRIDRUŽITE SE ZADOVOLJNIM UDELEŽENCEM TEČAJA ŠE DANES! 


>