Astrologija in otroci

Astrologija, šola, otroci in ocene

Astrologija, šola, otroci in ocene

Šolsko leto se je dodobra začelo, pa vendar so do danes mnogi otroci prinesli domov že kakšno petko, kak cvek in vse ostale možne ocene. Starši so na svoje otroke posebno ponosni ali jezni ob zaključku šolskega leta.

Ampak…

Že danes lahko storite nekaj popolnoma drugače kot v preteklosti ali kot počnejo vaši sosedi.S tem pomagate svojemu otroku, vnuku, nečakinji ali nečaku do boljših ocen. Kajti otroci se ozirajo po vas.

Postanite vzornik

Na posvet zaradi otroka starši in stari starši prihajajo predvsem takrat, ko so že popolnoma obupani, da »iz njihovega pa ne bo nič dobrega zraslo« ali pa so v skrbeh, zakaj ima tako slabe ocene ali se vede vse bolj nesramno, morda tudi agresivno.

Astrologija ima vrsto napotkov za vas in vaše otroke. Poudarja in razlaga tako osebnostne lastnosti kot vpliv okolja, v katerem otrok odrašča in živi. Pomemben del tega okolja ste vi, zato morate prevzeti odgovornost zanj.

Imam res dober nasvet za vas.

Predlagam, da postanite vzornik svojemu otroku ali vnuku ali pa sosedovemu Mihcu ali Špelci. Kajti otroci se ne učijo samo v šoli, pač pa tudi doma (od vas, bratov, sester, sorodnikov), pri prijateljih in sosedih.

Pokažite, da zmorete

Otroci potrebujejo konkreten dokaz, da se je mogoče vsega naučiti in šola ni noben »bav-bav«. Zavidajo vam vašo službo ali upokojenski staž. Karkoli že uživate (ali pa morda ne), ste si zagotovo zaslužili. Ampak, otroci tega ne vedo.

Še posebno tisti otroci, ki ne marajo šole, potrebujejo več vzpodbude. Že dolgo ni primerna »vzgojno sredstvo palica«, pač pa jo je zamenjal vzgled. Samo spomnite se, kako ste pometli kuhinjo, pa je malček ali malčica vzela metlo v roke in vas poskušala posnemati.

Tudi pri učenju, pisanju domačih nalog, zapiskov ipd. vas bodo otroci začeli posnemati. Ne odkimajte z glavo brez premisleka. Poskusite, pa mi povejte, ali je tako.

Idealna priložnost za vas in otroka

Astrološki tečaji pod mojim mentorstvom so v Moji Akademiji sestavljeni iz nazorne razlage z mnogimi animacijami. Zatem pa sledi kviz, ki vam takoj, ko ga rešite, pripiše oceno za vaše znanje ali razlaga praktičnega primera, po katerem razložite svoj horoskop.

S tem, ko študirate v Moji Akademiji, otroku pokažete, da je lahko učenje tudi zabavno. Pokažete jim lahko svoje ocene in, če je primerno, tekmujete, kdo bo prejel višjo oceno. Morda si organizirate čas za vaše učenje takrat, ko to počnejo za sosednjo mizo vaši otroci.

S takšnim ravnanjem jim ne govorite, naj storijo nekaj, česar ne marajo. Postanete vzornik, ki  pokaže, kako sesti k snovi in šolo oz. tečaj vzeti resno. Tudi, če se vam ne ljubi. Ob zaključku lekcije ali modula pa prejmete tudi oceno, ki pove, koliko ste se naučili.

Začnite z osnovami astrologije

Predlagam vam, da začnete na začetku, pri temeljih, da bo vaša hiša znanja trdno stala. Poleg znanja, ki ga boste v tečaju pridobili in lahko praktično uporabili kadarkoli v svojem življenju ali v pomoč drugim, boste postali vzornik svojemu otroku ali vnuku.

Izkoristite priložnost, da otroku pokažete, kako se resno loti učenja in pri tem uživajte. Namesto krega in razočaranj ob zaključku šolskega leta, zdaj naredite pravi korak, da boste vsi zadovoljni in boste lažje uživali ob koncu šole.

Morda vas bolj mika študij astrologije v razredu, ko boste vsak teden ob točno določenem času drgnili klopi. Povem vam, da pozdravljam vsak način študija astrologije, ker vam znanje resnično koristi. 

Ampak, ...

Otroci vas v tem primeru ne bodo mogli opazovati, kako resno se lotevate študija in kako dobro vam gre pri reševanju testov. Zato sebi in otroku naredite veliko uslugo in raje izberite študij v spletni učilnici Moje Akademije. 

Vpis v tečaj Osnove astrologije poteka v Moji Akademiji. Vsebino tečaja, kako poteka in še več preberite na povezavi tukaj.

Se vidiva v tečaju!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>